Backstage στο fitting Gregory Morfi και Anice για το fashion show της Shiseido


Backstage στο fitting Gregory Morfi και Anice για το fashion show της Shiseido

Δείτε εικόνες και βίντεο

Ένα μοναδικό fashion show με τις νέες δημιουργίες των Gregory Morfi και Anice by Άννα Φάκα, διοργανώνουν και παρουσιάζουν ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η Shiseido. Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, στις 19:00 στο ROYAL HALL στη Λευκωσία, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Η κίνηση αυτή της Shiseido έρχεται να επισφραγίσει το πάθος της μάρκας διεθνώς να προσφέρει απλόχερα ομορφιά με κάθε τρόπο.Τιμή Εισιτήριου €20. Τα εισιτήρια πωλούνται στα κατά τόπους γραφεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Tηλέφωνο 22446222. Μετά το show θα ακολουθήσει cocktail στον ίδιο χώρο. Την επίδειξη μόδας παρουσιάζει η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Τους δύο Κύπριους σχεδιαστές Gregory Morfi και  Anice θα ενισχύσει η ομάδα μακιγιάζ της Shiseido και τα μαλλιά θα επιμεληθεί η ομάδα του Kevin Murphy. Οι δημιουργίες των σχεδιαστών θα είναι συνδυασμένες με υπέροχα αξεσουάρ Folli Follie.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό Madame Figaro και το portal Ilovestyle.com το οποίο βρέθηκε στα παρασκήνια του fitting των δύο σχεδιαστών και σας παρουσιάζει το τι επικρατούσε. 

 

Tags gregory morfi, anice, Αννα Φακα, Shiseido, fashion show, αντικαρκινικός σύνδεσμος κύπρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8298 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3236 s // Total time: 2.1534 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X