Καλημέρης - Ματσούκα: Είναι μαζί και το επιβεβαιώνουν!


Καλημέρης - Ματσούκα: Είναι μαζί και το επιβεβαιώνουν!

Δεν διστάζουν να το δείξουν δημοσίως!

Όχι μόνο είναι μαζί, αλλά δεν διστάζουν να το δείξουν και δημοσίως. Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Τζώνυ Καλημέρης εθεάθησαν πριν από λίγες μέρες στο Κολωνάκι σε πολύ τρυφερές στιγμές σε δημόσια θέα.

Για τους παρεπιδημούντες στο Κολωνάκι, η θέα του Τζώνυ Καλημέρη και της Δήμητρας Ματσούκα να τρώνε, να περπατούν ή να πίνουν μαζί τον καφέ τους στην περιοχή δεν είναι ξένη. Πριν από λίγες μέρες, όμως, ακόμα και οι πιο εξοικειωμένοι εξεπλάγησαν, καθώς οι δυο τους φάνηκαν να αδιαφορούν εντελώς για τα αδιάκριτα βλέμματα, κάτι που δεν συνηθίζουν και επιδόθηκαν σε δημόσιες εκδηλωθείς πάθους όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao.

Η Στοά Σπυρομήλιου είναι ένα από τα πολύ γνωστά- στέκια για ανθρώπους του θεάτρου, της τηλεόρασης αλλά και των ΜΜΕ γενικότερα. Όσοι επιλέγουν τα εκεί μαγαζιά για τον καφέ τους ή το γεύμα τους είναι πολύ συνηθισμένοι στην εικόνα διασήμων και αναγνωρίσιμων ανθρώπων να κυκλοφορούν ανάμεσα τους. Και δυο από τις πιο οικείες φιγούρες τον τελευταίο καιρό είναι ο Τζώνυ Καλημέρης με τη Δήμητρα Ματσούκα.

Tags δήμητρα ματσούκα, Τζώνυς Καλημέρης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3578 s (233 Queries.) // Parse time: 1.6322 s // Total time: 3.9900 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X