Tι μας έμαθε το street style


Tι μας έμαθε το street style

5 κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις!

Όλες προσπαθούμε να ντυθούμε με τρόπο που να μας ταιριάζει και που ταυτόχρονα να είναι άνετος και πρακτικός. Α και να μπορούμε με το outfit αυτό να εντυπωσιάζουμε και να φαινόμαστε cool είτε πρόκειται για τις πρωινές είτε για τις βραδινές μας εμφανίσεις. Οι fashionistas μας δείχνουν το δρόμο προσαρμόζοντας τις τάσεις της μόδας στο street style. Το Jenny.gr έψαξε και βρήκε τα 5  βασικά κομμάτια που θα πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας και που θα κάνουν τη διαφορά.

Ποια είναι αυτά;


Το σωστό σακάκι είναι το βασικότερο τρίτο κομμάτι μιας εμφάνισης.

Μυτερά ankle boots με western αναφορές είναι τα απόλυτα παπούτσια της σεζόν που δε πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Υφασμάτινο ή μεταξωτό, σε ίσια γραμμή ή στην oversized εκδοχή του, ένα λευκό πουκάμισο  θα σας βγάλει από στιλιστικά διλήμματα.


Ο καινούριος τρόπος να φοράμε τα μαντήλια- όπως είδαμε και στο show του οίκου Burbery Prorsum- είναι με μια λεπτή ζώνη στη μέση, χωρίς έτσι να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο outfit.


Τα δερμάτινα jackets είναι μια κομψή εναλλακτική των πληθωρικών παλτό. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ και δίνουν μια rock αισθητική τόσο σε casual όσο και σε επίσημες εμφανίσεις.

 

Tags street style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3393 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5421 s // Total time: 2.8814 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X