Ποια είναι τα 6 προβλήματα των γυναικών το χειμώνα;


Ποια είναι τα 6 προβλήματα των γυναικών το χειμώνα;

Θεματάκια που μόνο οι γυναίκες καταλαβαίνουν 

1. Θέλετε έναν σύντροφο. Μπορεί αν είστε single να μην το ομολογείτε, αλλά σίγουρα θα επιθυμούσατε να περνάτε τα όμορφα βράδια του χειμώνα με κάποιον. Να κάνετε βόλτες, να πηγαίνετε σινεμά, να ζεσταίνεστε στην αγκαλιά του, αντί να κάθεστε μόνη στο σπίτι, όταν οι φίλες σας δουλεύουν ή είναι με τους συντρόφους τους.

2. Αχ, αυτά τα καλσόν... Στον κόσμο των καλσόν, οι τρύπες εμφανίζονται από το πουθενά την ώρα που βιάζεστε και πρέπει να το φορέσετε και να φύγετε, ενώ μπλέκονται μόνα τους μέσα στο συρτάρι (μπορεί να μην είστε και η πιο τακτική γυναίκα του πλανήτη, αλλά σίγουρα δεν τα μπλέκετε μόνη σας). Επίσης, ένα ακόμη πρόβλημα που προκύπτει με αυτά είναι το ότι δεν ξέρετε αν πρέπει να τα φορέσετε ή όχι.

3. Το δέρμα σας είναι ξηρό, αλλά όση κρέμα και να βάλετε, αυτό παραμένει στην πρότερή του κατάσταση και φοβάστε ότι σε κάθε τυχόν επαφή... θα απογοητεύσετε!

4. Φεύγετε από το σπίτι με υπέροχα μαλλιά, ωστόσο αυτό δεν κρατάει για πολύ. Από τη μία μπορεί να υπάρχει υγρασία, η οποία τα φριζάρει, από την άλλη να φυσάει τόσο πολύ, με τον αέρα να τα ανακατεύει και να χαλάει τη φόρμα τους.

5. Όταν δεν κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο, δεν ξέρετε τι παπούτσια να βάλετε. Τα σανδάλια είναι απαγορευμένα και οι μπότες είναι υπερβολικές. Μοναδικοί σας «φίλοι» είναι τα ankle boots και τα oxfords.

6. Σακάκι ή παλτό; Αυτό είναι και το βασικό δίλημμα πολλών. Με ένα και μόνο σακάκι μπορεί να κρυώσουν και με ένα παλτό μπορεί να σκάσουν. Επιπλέον, είναι κουραστικό να κουβαλάνε χίλια πράγματα μαζί τους. Και το δίλημμα παραμένει δίλημμα.

Tags γυναίκα, χειμωνας, προβληματα, προσωπο, ΞΗΡΟΤΗΤΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8404 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3298 s // Total time: 2.1703 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X