Έρχεται το "Black Friday"


Έρχεται το "Black Friday"

\"Black Friday\" η 27η Νοεμβρίου, και η μέρα που κάθε καταναλωτής περιμένει πως και πως προσεγγίζει. Εμπορικά καταστήματα και online markets βάζουν τα προϊόντα τους σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές και τα ταμεία των αγορών αναμένεται κυριολεκτικά να \"σπάσουν\".

Το ετήσιο αυτό εμπορικό χρυσωρυχείο γίνεται στην Αμερική εδώ και χρόνια, ενώ αρκετά πρόσφατα υιοθετήθηκε και από την Αγγλία.

Το όνομα «Βlack Friday» συνδέθηκε με τον όχλο και την αγοραστική μανία στις αρχές της δεκαετίας του ’60 από κάποιους αστυνομικούς της Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με τον γλωσσολόγο Ben Zimmer.

Οι αστυνομικοί με τη φράση αυτή θέλησαν να περιγράψουν το χάος στο κέντρο της πόλης την ημέρα που οι πολίτες που ψώνιζαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι καταναλωτές μπερδεύτηκαν με έναν όχλο φιλάθλων ποδοσφαίρου που βρίσκονταν εκεί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας του στρατού με την ομάδα του ναυτικού.

Αγορές από εμπορικά καταστήματα:

Τα εμπορικά καταστήματα ανοίγουν τις πύλες στο αγοραστικό κοινό, ενώ πολλά από αυτά ανοίγουν από τις 12 το βράδυ. Οι καταναλωτές στήνουν ουρές έξω από τα καταστήματα ενώ περιμένουν να ανοίξουν, έτσι ώστε να ορμήξουν και να κατοχυρώσουν προϊόντα σε προσφορά. Στο εσωτερικό των καταστημάτων δημιουργείτε χάος αφού οι καταναλωτές τσακώνονται αναμεταξύ τους στην προσπάθεια τους να πάρουν τα προϊόντα που θέλουν.


Αγορές μέσω διαδικτύου:

Σημαντικές εκπτώσεις θα έχουν και τα online markers. Έτσι λοιπόν, όσοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να επισκεφτούν τα καταστήματα την συγκεκριμένη μέρα, μπορούν να αγοράσουν διάφορα προϊόντα, online.



Εν κατακλείδι, πολλές είναι οι εταιρείες που αποσύρονται από τον θεσμό αυτό, λόγω των τραυματισμών και διαπληκτισμών των καταναλωτών, δημιουργώντας κατά συνέπεια προβλήματα στους εργαζομένους.
 

Tags black fridy,ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,shopping


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9979 s (278 Queries.) // Parse time: 1.2229 s // Total time: 4.2208 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X