Μπαίνουμε σε γιορτινό κλίμα με τη Λεωφόρο Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα


Μπαίνουμε σε γιορτινό κλίμα με τη Λεωφόρο Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα

Όλες οι λεπτομέρειες

Η  Λεωφόρος Χριστουγέννων σας προσκαλεί την Κυριακή 6/12 στις 5 το απόγευμα στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τη φωταγώγηση του δέντρου, τον ερχομό του Αη Βασίλη με τα ξωτικά, τις χορωδίες Musica Mundana και Γένεσης υπό τη διεύθυνση της Γιάννας Θαλασσινού, την μπάντα κρουστών Batukinio και μουσική τζαζ με το κουαρτέτο του Μάριου Τούμπα.

Για άλλη μια φορά, η Λευκωσία ντύνεται γιορτινά και καλωσορίζει τα Χριστούγεννα μέσα σε ένα πνεύμα αγάπης και προσφοράς.  Η λεωφόρος Χριστουγέννων διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Λευκωσιάζω σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας. 
Παράλληλα με τα ξύλινα σπιτάκια και τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές που θα υπάρχουν στη Λεωφόρο Χριστουγέννων, μπορείτε να απολαύσετε ένα  πλούσιο
μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα: οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν περιλαμβάνουν τη σοπράνο Κατερίνα Μηνά, την Αλέξια, την Ευρυδίκη μαζί με τους Prospectus, τους ΜΠΛΕ, την Εύη Καπάταη και πολλούς άλλους καλλιτέχνες και αξιόλογες χορωδίες , μουσικά και χορευτικά σχήματα.

Επιπρόσθετα, έχει δημιουργηθεί το εργαστήρι του Αη Βασίλη με αμέτρητες, καθημερινές, χριστουγεννιάτικες και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά.  Το παιδικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιών από Έλληνες και Κύπριους συγγραφείς, περιλαμβανομένου και του γνωστού έλληνα συγγαφέα Μάνου Κοντολέων.

Επίσης, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα διοργανωθούν οι γιορτές "Δέντρα Αγάπη" και "Παιγνίδια Χαράς" από τις 11 μέχρι και τις 1.  Στη γιορτή "Δέντρα Αγάπης" θα στολίζονται  χριστουγεννιάτικα δεντράκια και όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στολίζοντας δεντράκια με το όνομα τους ή της εταιρείας του συνεισφέροντας 100 ευρώ τα οποία θα δοθούν στο σωματείο κυριών Μάνα και στη Μέριμνα Αγιών Ομολογητών. Και στη γιορτή "Παιγνίδια Χαράς" (η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λευκωσίας) προσκαλούνται τα παιδιά να νοιώσουν τη χαρά του μοιράσματος, παίρνοντας και δίνοντας δώρα. Γι αυτό οι οικογένειες και τα παιδιά μπορούν να φέρουν δώρα (είτε καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση) στο εργαστηράκι του Αη Βασίλη για να προσφέρουν χαμόγελα και αγάπη σε παιδιά που τα χρειάζονται (από τις 12 Δεκεμβρίου μέχρι και το τέλος της Λεωφόρου Χριστουγέννων).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εκδηλώσεων: www.facebook.com/lefkosiazo και  www.lefkosiazo.com

Tags χριστουγεννα, λεωφορος χριστουγέννων, γιορτη, χαρά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0897 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4762 s // Total time: 3.5659 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X