Πρώτη φορά! Ο Μάνος Γαβράς απαντά αν είναι ζευγάρι με ξανθιά καλλονή!


Πρώτη φορά! Ο Μάνος Γαβράς απαντά αν είναι ζευγάρι με ξανθιά καλλονή!

Τι λέει για τη σχέση που του χρεώνουν;

Τέλος στο "μυστήριο" για την προσωπική του ζωή βάζει ο Μάνος Γαβράς, περίπου ένα χρόνο αφότου κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του με γνωστό μοντέλο και τηλεπερσόνα και οι φήμες για ειδύλλιο!

Όπως έγραψε το star.gr, το καλοκαίρι του 2014, στη Μύκονο, ο φακός απαθανάτισε τον γοητευτικό ηθοποιό να περπατά αγκαζέ με την Χόφιτ Γκόλαν, την αποκαλούμενη "Πάρις Χίλτον του Ισραήλ".

"Δεν είμαστε ζευγάρι ούτε υπήρξαμε ποτέ! Την γνωρίζω από το 2009 στη Νέα Υόρκη - και την ίδια και την αδελφή της. Κατά καιρούς συναντιόμαστε σε διάφορα μέρη, αφού και εκείνη είναι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο. Παλαιότερα μου είχε πάρει συνέντευξη και είναι μια αξιόλογη γυναίκα, με τεράστια εμπειρία στο χώρο του θεάματος", λέει, στο περιοδικό "You", ο Μάνος.

Στην ίδια συνέντευξη, ο ηθοποιός δηλώνει "υπέρ των ανθρώπινων σχέσεων φτάνει να έχουν καλές και ειλικρινείς προθέσεις", ενώ παραδέχεται ότι δεν σκέφτεται με αγωνία το πότε θα παντρευτεί και εξομολογείται πως ονειρεύεται να αποκτήσει δύο παιδιά, αν και δεν έχει νιώσει την επιθυμία να συμβεί αυτό άμεσα.

Με αυτή τη αποκάλυψη λέτε να ισχύει η είδηση που θέλει τον ηθοποιό να είναι ζευγάρι με την Κλέλια Ανδριολάτου;

Tags Μάνος Γαβράς, ΧΟΦΙΤ ΓΚΟΛΑΝ, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1944 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4475 s // Total time: 3.6420 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X