6 λάθη που σου κοστίζουν σε μία σχέση


6 λάθη που σου κοστίζουν σε μία σχέση

Μάθε ποια είναι και απέφυγέ τα 

1. Είναι συνεχώς η μαριονέτα σου. Όλοι έχουμε κάποια περίοδο της ζωής μας ανάγκη από υποστήριξη αλλά εσύ έχεις την τάση να τον κάνεις ότι θέλεις κυριολεκτικά. Θεωρείς ότι η δουλειά σου είναι σημαντικότερη από τη δική του και θέλεις μόνο γι αυτό να μιλάς.

2. Του λες συνέχεια τι πρέπει να κάνει. Προσπαθώντας να τον κάνεις ιδανικό για εσένα του επιβάλεις συνεχώς την άποψη σου. Ξέρεις τι είναι καλύτερο; Να δεις τι μπορεί να κάνει εκείνος.

3. Υπόσχεσαι κάτι και μετά το αλλάζεις. Τη μια μέρα είσαι οκ με τη δέσμευση και την άλλη θέλεις να χαλαρώσετε λιγάκι. Σε αυτή την ηλικία οι σχέσεις θα πρέπει να προχωρούν σε κανονικό ρυθμό, ειδικά όταν πρόκειται για συναισθήματα.

4. Υποβαθμίζεις την επιτυχία του για να προστατεύσεις το εγώ σου. Οτιδήποτε κάνει είναι λάθος. Κανείς δεν θέλει να είναι με έναν άνθρωπο που του υποδεικνύει πως ότι κάνει είναι τελείως λάθος.

5. Προσπαθείς να τον αλλάξεις. Ακόμα και αν μπορείς να το κάνεις, θα χάσεις πολύτιμο χρόνο αλλά και ενέργεια προκειμένου να φτιάξεις τον Κύριο Τέλειο. Και τελικά θα αποφασίσεις πως άλλαξε και δεν είναι αυτός που πάντα ήθελες. Το θες αυτό;

6. Φοβάσαι να αγαπηθείς. Έχεις περάσει πολλά και δεν είσαι η μόνη. Άφησε όμως τον εαυτό σου ελεύθερο και να δεις πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τη σχέση σου.

Tags λάθη, σχεσεις, ζευγαρι, ΚΟΣΤΟΣ, πρόβλημα, χωρισμος, επικοινωνία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0084 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0315 s // Total time: 0.0399 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X