Πώς να ντυθείς για τη δουλειά των ονείρων σου


Πώς να ντυθείς για τη δουλειά των ονείρων σου

8 τρόποι για να το πετύχεις!  

Θα μου πεις τώρα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, με την γκαρταρόμπα σου θα ασχολείσαι; Όχι αλλά πρέπει να γνωρίζεις πως το σωστό styling σου δίνει αυτοπεποίθηση και βαθμούς σε μια πιθανή επαγγελματική συνέντευξη.


Το dress code παίζει μεγάλη σημασία γι’ αυτό αν θα πας για ψώνια, αγόρασε πράγματα που θα φοράς στη δουλειά των ονείρων σου και όχι για τη δουλειά που ήδη έχεις, αλλά δεν σου αρέσει.
Πέραν τούτου υπάρχουν και άλλοι κανόνες που επιβάλλεται να ακολουθείς στην καθημερινότητα σου εάν θέλεις πραγματικά να βρεις την δουλειά των ονείρων σου.


Ποιοι είναι αυτοί;

1. Πήγαινε στο γραφείο φτιαγμένη. Κανείς δεν θέλει να βλέπει την υφιστάμενη του να βάφεται μπροστά από τον υπολογιστή, άσε που εκεί θα μπορούσες να γνωρίσεις τον μελλοντικό σου εργοδότη.


2. Απόφυγε να φοράς κάτι που εμπεριέχει τη λέξη «πολύ». Δηλαδή  ένα ρούχο πολύ κοντό, πολύ μακρύ, πολύ λαμπερό ή να φοράς πολλύ  άρωμα. Αλλωστε πρέπει να σε υπολογίζουν και να σε σέβονται για τις ικανότητες σου και όχι να σε παρατηρούν για τις στιλιστικές σου επιλογές.


3. Δώσε έμφαση στα παπούτσια σου. Έξι ίντσες είναι το ιδανικό ύψος τακουνιού για το γραφείο. Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις ένα ωραίο ζευγάρι φλατ παπούτσια.


4. Μην χάσεις την προσωπικότητα σου. Επειδή πρέπει να φαίνεσαι επαγγαλματίας δεν σημαίνει πως θα μετατραπείς και σε office robot. Μην φοβηθείς να βάλεις χρώμα ή print.


5. Mην χαμηλώνεις τα στάνταρτ σου. Στο γραφείο πας περιποιημένη, πάντα με καλοσιδερωμένα και καθαρά ρούχα!


6. Μην υποτιμήσεις ποτέ τη δύναμη του tailoring. Φορώντας ένα blazer πάνω από οτιδήποτε δείχνεις ήδη περισσότερο επαγγελματίας.


7. Οι παλιοί κανόνες είναι καλύτεροι. Όχι bodycon στο γραφείο, μπότες πάνω από γόνατο και μίνι φούστες.

Ντύσου λοιπόν όπως πρέπει και να είσαι σίγουρη πως η δουλειά των ονείρων σου δεν θα αργήσει να έρθει.

 

 

Tags Ρούχα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6410 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5698 s // Total time: 3.2108 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X