Η Collistar παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα... Pure Active Creams


Η Collistar παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα... Pure Active Creams

Για μία πιο ολοκληρωμένη θεραπεία με πιο έντονα αποτελέσματα

Μόρια νεότητας τώρα σε μορφή κρέμας - μια ακόμα καινοτομία από τη Collistar σε συνεργασία με ερευνητές του πανεπιστημίου της Σιένας, για συμπλήρωση και ενίσχυση της θεραπείας των υφιστάμενων Pure Actives. Έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τη μέγιστη μεταφορά των δραστικών συστατικών "pure actives" στον ιστό του δέρματος, για μία πιο ολοκληρωμένη θεραπεία με πιο έντονα αποτελέσματα.

GLYCOLIC ACID RICH CREAM
Μία εξειδικευμένη κρέμα απολέπισης με εξαιρετικά συμπυκνωμένο, αγνό και αποτελεσματικό γλυκολικό οξύ, για καθημερινή χρήση, η οποία αναζωογωνεί την επιδερμίδα. Για άψογα αποτελέσματα μετά από 4 εβδομάδες.

HYALURONIC ACID AQUAGEL
Ένα εξαιρετικό προϊόν ενυδάτωσης και ανόρθωσης της επιδερμίδας με ιδιαίτερα συμπυκνωμένο, αγνό και αποτελεσματικό Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο διεγείρει το μεταβολισμό των κυττάρων του δέρματος σε βάθος καταπολεμώντας τις ρυτίδες στο επίπεδο της δερματικής-επιδερμικής διασταύρωσης.


COLLAGEN CREAM BALM
Ένα εξαιρετικό προϊόν  σύσφιξης και αντιγήρανσης, με ιδιαίτερα συμπυκνωμένο, αγνό και αποτελεσματικό κολλαγόνο που παρέχει στο δέρμα επιπλέον θρέψη, ελαστικότητα και τονικότητα, ελαχιστοποιώντας τις ρυτίδες αποτρέποντας την εμφάνιση τους.
 

Tags Collistar, COLLISTAR PURE ACTIVE CREAMS, face, beauty, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5457 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4742 s // Total time: 3.0200 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X