Οργάνωση γάμου: Οι καλεσμένοι


Οργάνωση γάμου: Οι καλεσμένοι

Χρήσιμες συμβουλές για να κυλήσουν όλα ομαλά.

1. Αν δεν θες να βλέπεις πρόσωπα που θα αναρωτιέσαι πού τα ξέρεις, τότε μην καλέσεις τους απλούς γνωστούς. Θα προσκαλέσεις μόνο τους στενούς συγγενείς και τους πολύ καλούς φίλους.
2. Τουλάχιστον τρεις μήνες πριν, πρέπει να ενημερώσεις τους καλεσμένους, αν ο γάμος σου πραγματοποιηθεί σε κάποιο ξενοδοχείο. Ιδιαίτερα εάν ο γάμος θα γίνει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να μπορέσουν να διευθετήσουν το πρόγραμμα και τη διαμονή τους. Εάν οι καλεσμένοι σου έρθουν από το εξωτερικό, πρέπει να τους ενημερώσεις τουλάχιστον εννέα με δέκα μήνες πριν.
3. Εάν οι καλεσμένοι σου θα κάνουν υπερατλαντικό ταξίδι για να έρθουν στο γάμο, θα πρέπει εσύ να αναλάβεις τα έξοδα διαμονής τους. Εάν θα έρθουν από την Ελλάδα τα έξοδα θα τα επωμιστούν οι ίδιοι. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, τις μετακινήσεις, τις ξεναγήσεις και τη διατροφή τους θα τα αναλάβεις εσύ.

Sitting
1. Ο βασικός κανόνας στο sitting, είναι να βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι άτομα του ιδίου περιβάλλοντος, ώστε να δημιουργείται όμορφη ατμόσφαιρα. Αν γνωρίζεις ότι υπάρχουν κάποιες αψιμαχίες, χωρίζεις τα άτομα για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα.
2. Για να έχει κέφι η δεξίωση, βάλε τα πιο νεαρά άτομα να κάτσουν κοντά στην πίστα και τους μεγαλύτερους που αποχωρούν πιο γρήγορα, βάλε τους στα πίσω τραπέζια. Απαραίτητη προϋπόθεση όλα τα τραπέζια να είναι στημένα, έτσι ώστε να έχουν όλοι οι καλεσμένοι οπτική επαφή με την πίστα.
3. Αν δεν θέλεις να έχεις wedding planner και αν δεν κάνεις τη δεξίωση σε ένα 5στερο τότε σίγουρα πρέπει να έχεις 2 με 3 άτομα στην είσοδο για να καλωσορίζουν τον κόσμο και να τον τοποθετούν στο τραπέζι. 
4. Αν έχεις καλεσμένους που θα έρθουν μόνοι τους, μην τους βάλεις μαζί με ζευγάρια, καλύτερα να έχεις ένα τραπέζι για να κάτσουν όλοι μαζί και να μην αισθάνονται άβολα. Αν είναι περισσότεροι από ένα τραπέζι, χώρισέ τους είτε ηλικιακά, είτε βάσει επαγγέλματος.

To δώρο στο τέλος
Πρόσφατα έγινε της μόδας το ζευγάρι να μην κάνει δώρο, αλλά να διαθέτει το ποσό σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Μπορείς όμως να κάνεις δώρο κάποιο αντικείμενο χρηστικό. Μία καλή και πρωτότυπη επιλογή είναι ένα βιβλίο. Διάλεξε μία όμορφη ιστορία αγάπης ή μία συλλογή με ποιήματα και κάνε αυτό το δώρο των καλεσμένων σου. Φτιάξε ένα CD με τα τραγούδια του γάμου και συνόδευσέ το με ένα όμορφο εξώφυλλο. Άλλη μία ιδέα είναι να τυπώσεις μπλουζάκια. Ακόμη, μπορείς να τυπώσεις μία όμορφη φράση σε κούπες για καφέ.

Tags οργανωση,καλεσμένοι,δεξιωση,Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4404 s (278 Queries.) // Parse time: 0.4869 s // Total time: 2.9273 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X