8 sex tips για να ζήσετε καυτές νύχτες


8 sex tips για να ζήσετε καυτές νύχτες

Εφαρμόστε τα και σίγουρα από ΄δω και στο εξής οι βραδιές σας θα είναι πιο καυτές

1. Ξεχάστε το κρεβάτι!
Αν ρωτήσετε ποιες είναι οι φαντασιώσεις των αντρών, θα δείτε ότι σ' αυτές δεν περιλαμβάνεται το σεξ στο κρεβάτι. Επεκταθείτε σε άλλα μέρη και έπιπλα του σπιτιού: στον πάγκο της κουζίνας, το μπάνιο, ακόμα και σε μια καρέκλα. Θα κάνουν τη διαφορά!

2. Μην υποτιμάτε τα «γρήγορα»
Το σεξ με τον σύντροφό σας δεν χρειάζεται να είναι πάντα προγραμματισμένο ή να γίνεται μόνο βράδυ. Δοκιμάστε «ένα στα γρήγορα» πριν φύγετε το πρωί για τη δουλειά. Την ώρα που θα κάνει μπάνιο, μπείτε μαζί του στη ντουζιέρα και φτιάξτε του τη μέρα.

3. Δώστε... μάχη
Απλώς μην ενδώσετε κατευθείαν. Σε όλους τους άντρες αρέσει να κυνηγούν το θήραμά τους, και με το να μην υποκύψετε αμέσως, του έχετε ήδη ανεβάσει την όρεξή! Αν μάλιστα, εκείνος επιμένει, μπορείτε να γίνετε λίγο πιο βίαιη και να στήσετε έναν αναίμακτο καυγά. Στο τέλος, αφήστε τον να νικήσει και απολαύστε την... ήττα σας.

4. Δείτε μαζί αισθησιακές ταινίες!
Εννοείται, όχι κάποια κλασική ταινία ή την αγαπημένη σας σειρά. Σ' αυτή την περίπτωση, οι αισθησιακές ταινίες θ' ανεβάσουν τη διάθεση και των δύο, όσο και αν αυτό σας εκπλήσσει. Χρησιμοποιήστε τις επικουρικά ή προσπαθήστε να αντιγράψετε κάποιες από τις στάσεις που σας εμπνέουν.

5. Περιορίστε τον!
Πείτε στον σύντροφό σας να ξαπλώσει και δέστε τα χέρια του στις άκρες του κρεβατιού. Μην μείνετε, μόνο εκεί όμως. Βασανίστε τον! Μην τον φιλήσετε ακόμα και αν σας ικετεύει, παρά μόνο όταν το θελήσετε εσείς. Εξάλλου, εσείς έχετε τον έλεγχο τώρα! 

6. Δέστε του τα μάτια...
Για να κάνετε τα προκαταρκτικά ακόμα πιο... μυστηριώδη, μη διστάσετε να του δέσετε τα μάτια μ' ένα μαντίλι. Μετά, πείτε του να «μαντέψει» ποια εσώρουχα φοράτε –αν φοράτε – και αν δεν βρει τη σωστή απάντηση, αποφασίστε ποια θα είναι η τιμωρία του. Πάντως το σεξ με κλειστά μάτια σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο...

7. Προετοιμάστε το έδαφος από την έξοδό σας
Η ιδανική συμβουλή για να καταλήξει μια ρομαντική, ερωτική έξοδος σε ένα καυτό βράδυ είναι να προετοιμάσετε το έδαφος όσο ακόμα είστε έξω. Φιλήστε παθιασμένα τον σύντροφό σας εκεί που δεν θα το περιμένει ή, όταν βέβαια αυτό είναι εφικτό, πιάστε τον στα πιο ευαίσθητα σημεία του για να του φτιάξετε από πριν τη διάθεση.

8. Και η στάση...εσείς ανάποδα!
Δοκιμάστε μια διαφορετική στάση για να τον εκπλήξετε με την φαντασία σας! Πείτε του να ξαπλώσει κανονικά με ανοιχτά πόδια και μετά ανεβείτε πάνω του. Πιαστείτε από τα πόδια του και βρείτε το σημείο που θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Παράλληλα, εκείνος, θα μπορεί να θαυμάζει και να αγγίζει το πίσω μέρος του σώματός σας, επομένως η απόλαυση θα είναι διπλή...

 

Tags σεξ, ΚΑΥΤΗ ΝΥΧΤΑ, μυστικά, ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ, ΣΤΑΣΕΙΣ, συντροφοσ, κρεβατι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0203 s // Total time: 0.0205 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X