Σκέφτεσαι συνέχεια το σεξ;


Σκέφτεσαι συνέχεια το σεξ;

Η πιο περίεργη έρευνα 

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από εδικούς ψυχολόγους, μέσω του πασίγνωστου αμερικανικού site γνωριμιών match.com, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν πολλά emojis, δηλαδή εικονίδια στις συνομιλίες τους σκέφτονται περισσότερο το σεξ και έχουν πιο ενεργό σεξουαλική ζωή σε σχέση με όσους τα αποφεύγουν!

Η έρευνα έγινε σε 5.675 singles και απέδειξε ότι "το 54% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν συχνά Emojis είχε ενεργό σεξουαλική ζωή σε αντίθεση με το 31% των ελεύθερων που δεν τα χρησιμοποιούν" λέει η dr. Elen Fisher στο περιοδικό TIME. H Helen Fisher είναι μια βιολογική ανθρωπολόγος του Πανεπιστηνίου Rutgers στο New Jersey και βοήθησε ενργά στην πραγματοποίηση της μελέτης.

Όσοι λοιπόν χρησιμοποιούν συχνά τα emojis στα μηνύματα τους σκέφτονται το σεξ περισσότερο από αυτούς που δεν τα χρησιμοποιούν, καθώς το 36% με 40% των ανθρώπων που δήλωσαν πως σκέφτονται το σεξ αρκετές φορές την ημέρα είναι αυτοί που χρησιμοποιούν πάνω από ένα emoji σε κάθε μήνυμα. Εκείνοι που δεν βάζουν emojis στα μηνύματα τους δήλωσαν πως σκέφτονται το σεξ μια φορά τον μήνα. Σύμφωνα, λοιπόν με την dr. Fisher: "Οι νέες τεχνολογίες και τα social media έχουν κάνει την επικοινωνία μας περισσότερο γραπτή απ' ότι προφορική. Έτσι εκφράζουμε δυσκολότερα τα συναισθημάτά μας, αφού ο τόνος της φωνής μας δεν φαίνεται πουθενά. Τα Emojis καλύπτουν αυτό το κενό και μας επιτρέπουν να είμαστε πιο εκφραστικοί και να πούμε πιο εύκολα αυτό που θέλουμε από τον συνομιλητή μας.

Ποιό είναι το πιο δημοφιλές emoji; Tο χαμόγελο με 41% των γυναικών και το 33% των αντρών να το προτιμούν για να φλερτάρουν τον συνομιλητή τους, επιδιώκοντας να βγουν ραντεβού που θα οδηγήσει στο σεξ!

Tags ερευνα, σεξ, σκεψεις, ΠΟΝΗΡΟ ΜΥΑΛΟ, χαμογελο, EMOJI


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2798 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4132 s // Total time: 2.6930 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X