Εκρηκτικό το βράδυ σε Λεμεσό και Λευκωσία


Εκρηκτικό το βράδυ σε Λεμεσό και Λευκωσία

Έκρηξη σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σε όχημα στην Λεμεσό.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 03.05 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας AUDI στην οδό Οινουσών στο Ζακάκι.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Μονοβόλικου.Η πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.29, κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Π.Υ. από τον ιδιοκτήτη.Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι αιτία της πυρκαγιάς ήταν εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Στο μεταξύ, η ώρα 02.20 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας LEXUS RX450 χωρίς αριθμούς εγγραφής ( πινακίδες «Δοκιμή») στην οδό Αφροδίτης στα Λατσιά.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή».Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.39.

Το όχημα, το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ήταν σταθμευμένο στο δρόμο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του.Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται χωρίς να έχει αποκλειστεί η πιθανότητα εμπρησμού.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 6 το πρωί χθες μέχρι και η ώρα 06.00 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 11 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Tags βομβα, αυτοκίνητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3768 s (228 Queries.) // Parse time: 1.5109 s // Total time: 3.8877 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X