The Fish Market: Άνοιξε στο παλιό λιμάνι Λεμεσού!


The Fish Market: Άνοιξε στο παλιό λιμάνι Λεμεσού!

Με συνταγές του Λευτέρη Λαζάρου

Ο διακεκριμένος σεφ με Αστέρι Michelin Λευτέρης Λαζάρου και οι συνταγές του πλαισιώνουν το The Fish Market που άνοιξε στο παλιό λιμάνι Λεμεσού!

Το παλιό λιμάνι Λεμεσού παίρνει νέα πνοή με την εισαγωγή του εστιατορίου The Fish Market το οποίο άνοιξε και μας ταξιδεύει σε ιδιαίτερες μεσογειακές γεύσεις, με ένα εξαίρετο και πολυποίκιλο μενού με βάση το ψάρι και με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ με Αστέρι Michelin Λευτέρη Λαζάρου.

Το μενού περιλαμβάνει διαφόρων ειδών συνταγές με ποιοτικά θαλασσινά, από μαλάκια μέχρι φιλέτα, αλλά και σωστά ψάρια ψημένα με αγάπη και σερβιρισμένα με ένα μοντέρνο τρόπο παρουσίασης που θα σας εντυπωσιάσουν. Το The Fish Market προσφέρει και σούσι τα οποία συνδυάζονται υπέροχα στο ισοζυγισμένο μενού. Επίσης, μπορεί κανείς να απολαύσει μεγάλη ποικιλία θαλασσινών σε προσιτές τιμές με την επιλογή διάφορων πιατέλων. Το concept του The Fish Market είναι βασισμένο στην ποιότητα, στην ποικιλία αλλά και στις value for money προτάσεις του.

Οι επισκέπτες του The Fish Market φιλοξενούνται σε ένα άνετο περιβάλλον όπου ο αρχιτέκτονας επέλεξε να δώσει έμφαση στο συνδυασμό μοντέρνων στοιχείων φωτισμού και θάλασσας. Ο εκλεπτυσμένος χώρος χαρακτηρίζεται από την επένδυση με ξύλο αποδίδοντας μια ‘καθαρή’ αλλά ταυτόχρονα απλή ατμόσφαιρα, την οποία ο δημιουργός της έχει εμπνευστεί από την αίσθηση της παραδοσιακής ψαραγοράς που αποτελεί σήμα κατατεθέν στη συγκεκριμένη τοποθεσία (ψαρολίμανο), αλλά με σύγχρονες επιρροές.

Η εμπειρία του σεφ Λαζάρου φαίνεται στις λεπτομέρειες, οι μαρινάδες χαμηλές σε θερμίδες καθώς και οι χειροποίητες αλοιφές που συνοδεύουν και ενδυναμώνουν τις γεύσεις σε κάθε μπουκιά. Οι ψαροκεφτέδες και οι χταποδοκεφτέδες καθώς και τα Lazarou Specials αποτελούν λιχουδιές που θα εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη του The Fish Market!

Tags THE FISH MARKET, food news, Λευτέρης Λαζάρου, φαγητο, ψαροταβέρνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6492 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4591 s // Total time: 3.1083 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X