"Χορτοφαγικά και νόστιμα" στη Lidl Food Academy!


"Χορτοφαγικά και νόστιμα" στη Lidl Food Academy!

Γευστικά και εύκολα, πιάτα για κάθε γούστο

Ενδιαφέρον νόστιμο και οπωσδήποτε επίκαιρο ήταν το αντικείμενο των μαθημάτων γευσιγνωσίας, το Σάββατο 19 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις της Lidl Food Academy, Στασικράτους 34, στη Λευκωσία. 

Χορτοφαγικά, γευστικά και εύκολα, πιάτα για κάθε γούστο και βαθμό εξοικείωσης με τη μαγειρική, παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο των μαθημάτων μαγειρικής της Lidl, ενώ με άξιο οδηγό τον Chef Κωνσταντίνο Πετεβίνο, η ομάδα των τυχερών της κλήρωσης της Lidl μυήθηκε στα μυστικά και τα είδη χορτοφαγίας, και παρασκεύασε εντυπωσιακά πιάτα εκτελώντας χορτοφαγικές, πεντανόστιμες συνταγές.
Ιδιαίτερες και χρηστικές συμβουλές που αφορούσαν στην παρασκευή και την επιλογή των τροφίμων συνόδεψαν το μάθημα.

Η χορτοφαγία είναι τρόπος ζωής που μας καθορίζει, ανέφερε ο Chef Πετεβίνος κατά την εισαγωγική του παρουσίαση. Ακόμα και αν δεν είμαστε πιστοί χορτοφάγοι, χρειαζόμαστε τις περιόδους αποτοξίνωσης και χορτοφαγικής υγιεινής διατροφής, ενώ τα είδη χορτοφαγίας καθορίζονται ανάλογα με τις τροφές που επιλέγουμε να συμπεριλάβουμε ή να αποκλείσουμε από το καθημερινό μας διαιτολόγιο.

Στην άνετη και πολύ καλά οργανωμένη κουζίνα της Lidl Food Academy, οι τυχεροί της κλήρωσης της Lidl χωρίστηκαν σε μικρότερες ομάδες, ανάλογα με τα χορτοφαγικά τους ενδιαφέροντα.

Με την καθοδήγηση του Chef Κωνσταντίνου Πετεβίνου και του βοηθού του, οι ομάδες δημιούργησαν απολαυστικά χορτοφαγικά πιάτα, για την εκτέλεση των οποίων, τους δόθηκαν τα απαραίτητα υλικά, από τα ράφια της Lidl.

Στο μάθημα παρουσιάστηκαν και εκτελέστηκαν οι συνταγές: 

  • Τραγανά τσιγαρομπουρέκια με γέμιση λαχανικών και σάλτσα ανανά.
  • Ντοματοκεφτέδες με Ινδική σάλτσα τσάτνεϊ.
  • Τυλιχτά λαζάνια λαχανικών με γέμιση κρέμας κάσιους.
  • Τεμπούρα λαχανικών με σπιτική γλυκόξινη σάλτσα.
  • Πίτα με φιστικοβούτυρο με κρούστα σοκολάτας και φοινίκια.
  • Μους σοκολάτας με αβοκάντο, μπανάνα και μέλι.

Η διαδικασία παρασκευής και παρουσίασης των χορτοφαγικών πιάτων ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, το αποτέλεσμα απολαυστικό, και οι περήφανοι παρασκευαστές τους τα τίμησαν δεόντως!

Τσάι και δροσεροί χυμοί, αλλά και καλό κρασί, συνόδευσαν αρμονικά τη χορτοφαγική εμπειρία που πρόσφερε το ιδιαίτερο αυτό Μάθημα μαγειρικής της Lidl Food Academy.

Και όπως είναι γνωστό, όλα τα υλικά που χρειάζονται για την παρασκευή των χορτοφαγικών αυτών πιάτων βρίσκονται στα 'διπλανά' μας Lidl!

Tags χορτοφαγος, LIDL FOOD ACADEMY, VEGETABLE, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0443 s (229 Queries.) // Parse time: 1.8851 s // Total time: 4.9294 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X