"The importance of being Earnest’: Το διασημότερο θεατρικό έργο του Oscar Wilde έρχεται στο K Cineplex


"The importance of being Earnest’: Το διασημότερο θεατρικό έργο του Oscar Wilde έρχεται στο K Cineplex

Όλες οι πληροφορίες

Μια νέα εκδοχή του πασίγνωστου θεατρικού του Oscar Wilde "The importance of being Earnest", θα προβάλει στις 23 Απριλίου το K Cineplex σε μαγνητοσκόπηση. Η συγκεκριμένη παράσταση ανέβηκε στο Vaudeville Theatre του Λονδίνου, τον Οκτώβριο που μας πέρασε, και έλαβε αποθεωτικές κριτικές με τέσσερα αστέρια από τους The Guardian, The Times, The Evening Standard, Daily Mail, The Independent και The Stage. Η παραγωγή αυτή του More2Screen με πρωταγωνιστή τον γνωστό Βρετανό ηθοποιό David Suchet στο ρόλο της Lady Bracknell, και σκηνοθέτη τον πολυβραβευμένο Adrian Noble (Amadeus, The Kings Speech, Chitty Chitty Bang Bang) υπόσχεται να προσφέρει αστείρευτες στιγμές γέλιου στο κοινό της Κύπρου.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από δύο άγαμους φίλους, τον αξιολάτρευτο και πάντα στιλάτο Algernon Moncrieff και τον απόλυτα αξιόπιστο John Worthing J.P, οι οποίοι προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή των εξαιρετικά επιθυμητών Gwendolyn Fairfax και Cecily Cardew αντίστοιχα. Οι πρωταγωνιστές υιοθετούν πλασματικές περσόνες για να κάνουν τις ζωές τους ευκολότερες και να ξεφύγουν από τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις. Όταν όμως αποκαλύπτονται, θα έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τις συνέπειες της εξαπάτησης αλλά και την τρομερή Lady Bracknell. Η μηδαμινότητα με την οποία το έργο αντιμετωπίζει τους σοβαρούς θεσμούς όπως τον γάμο, μαζί με τον πνευματώδη διάλογο, την απολαυστική ετοιμολογία και τα λογοπαίγνια, το καθιστούν ένα από τα πιο διαχρονικά και αστεία έργα του βρετανικού θεάτρου. Με το κλασικό αυτό έργο, ο Wilde απομυθοποιεί τις κοινωνικές αξιώσεις και καυτηριάζει την υποκρισία και την έπαρση της βικτωριανής εποχής.

Η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο των Cine Events του K Cineplex, που περιλαμβάνουν θεαματικές χορευτικές παραστάσεις, όπερα, και συναυλίες, που μεταδίδονται είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα στη μεγάλη οθόνη. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10ΕΥΡΩ για τις μαγνητοσκοπημένες προβολές και στα 18 ΕΥΡΩ για τις ζωντανές, με welcome drink και τσιμπήματα κατά την άφιξη. Για πληροφορίες και τις ώρες προβολής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του K Cineplex ή καλέστε στο 24 819022.
 

Tags k cineplex


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1158 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4454 s // Total time: 2.5612 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X