Πέντε εύκολα και γρήγορα τρικ για την ενίσχυση του μεταβολισμού


Πέντε εύκολα και γρήγορα τρικ για την ενίσχυση του μεταβολισμού

Όσα πρέπει να κάνετε

Όσο ο καιρός βελτιώνεται και το καλοκαίρι πλησιάζει, τόσο περισσότεροι σκέφτονται τη γυμναστική, τη δίαιτα και το μαγιό που σύντομα θα βγει από την ντουλάπα τους.

Για τους πιο... τεμπέληδες, που θέλουν ευκολότερο αποτέλεσμα, υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι για να ενισχύσουν τον μεταβολισμό τους.

Το TIME παρουσίασε πέντε τέτοια γρήγορα τρικ, για μεγαλύτερη καύση θερμίδων.

1. Μην μένετε ακίνητοι

Κινηθείτε νευρικά, σταθείτε όρθιοι, μασήστε τσίχλα. Αυτού του τύπου οι δραστηριότητες έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην καύση επιπλέον 300-2.000 θερμίδων την ημέρα.

2. Πιείτε πράσινο τσάι

Μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να αυξήσει τον μεταβολικό ρυθμό κατά 4-5%. Εχει μόλις 2 θερμίδες ανά κούπα, χωρίς γλυκαντικές ουσίες βέβαια.

3. Πιείτε περισσότερο νερό

Γερμανική μελέτη απέδειξε ότι 2 ποτήρια νερού βελτιώνουν την καύση θερμίδων κατά 30% μέσα σε μόλις 10 λεπτά και αυτό διαρκεί για πάνω από μία ώρα.

4. Βάλτε λεμόνι

Προσθέστε φρέσκο χυμό λεμονιού στο νερό ή το τσάι. Είναι γεμάτο βιταμίνη C. Ερευνητές του πανεπιστημίου της Αριζόνα ανακάλυψαν ότι όσοι γυμνάζονται χωρίς να παίρνουν αρκετήβιταμίνη C καίνε έως και 25% λιγότερες θερμίδες κατά την άσκηση.

5. Γελάστε

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Obesity αποκάλυψε ότι το γέλιο ενισχύει ελαφρώς την καύση θερμίδων.

Tags Διατροφή, ΤΡΙΚ, ΚΟΛΠΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3848 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2531 s // Total time: 2.6379 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X