Apivita, Rose Pepper: Η σειρά για σύσφιξη, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος


Apivita, Rose Pepper: Η σειρά για σύσφιξη, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος

Μια ολοκληρωμένη σειρά από αφρόλουτρο, κρέμα βαθιάς απολέπισης, κρέμα σύσφιγξης και αναδιαμόρφωσης, λάδι μασάζ και ορό αναδιαμόρφωσης!

Η Apivita καλωσορίζει τη σειρά Rose Pepper, το νέο μέλος της οικογένειας προϊόντων καθημερινής περιποίησης σώματος, η οποία αποτελεί την ολοκληρωμένη της πρόταση για την αναδιαμόρφωση της σιλουέτας. Με το ελκυστικό της άρωμα, πικάντικο και ταυτόχρονα ανάλαφρο σαν το ίδιο το τριαντάφυλλο, και τις άκρως αποτελεσματικές συνθέσεις της, πλούσιες σε δραστικά συστατικά και αιθέρια έλαια, η σειρά Rose Pepper αποτελεί ένα πλήρες σύστημα περιποίησης για σύσφιγξη και αντιμετώπιση τόσο του τοπικού πάχους όσο και της κυτταρίτιδας, που θα γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου!

Με ποσοστά φυσικότητας έως και 100%, η νέα σειρά προσφέρει:

  • Συσφιγκτική και λιποδιαλυτική δράση, χάρη στο ροζ πιπέρι και την αγκινάρα.
  • Ήπιο καθαρισμό, με σεβασμό στη φυσιολογία του δέρματος, χάρη στη σαπωνάρια και τα φυσικά επιφανειοδραστικά.
  • Αποτελεσματική ενυδάτωση, χάρη στο Σύμπλoκο Ενυδάτωσης, μία ακόμη καινοτομία της Apivita με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι, υαλουρονικό οξύ και φυσικό εστέρα.
  • Αντιοξειδωτική προστασία, χάρη στον πράσινο καφέ, την αντικατάσταση του νερού με έγχυμα από ελληνικό τσάι του βουνού, το εκχύλισμα πρόπολης και τη Βιταμίνη Ε.
  • Ολιστική αναζωογονητική φροντίδα, χάρη στα αγνά βιολογικά αιθέρια έλαια, γνωστά για την ευεργετική τους δράση στην επιδερμίδα και τη διάθεση, που εμπλουτίζουν τη σύνθεση όλων των προϊόντων της σειράς.

Η νέα σειρά Rose Pepper είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και δεν περιέχει parabens, σιλικόνη, παραφινέλαιο, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες, φθαλικές ενώσεις, πολυκυκλικές μάσκες και νιτρομάσκες.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ - 84% ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια Rose Pepper καθαρίζει αποτελεσματικά προσφέροντας απολότητα και ενυδάτωση. Αναζωογονεί τόσο την επιδερμίδα όσο και τη διάθεση. 

ΚΡΕΜΑ ΒΑΘΙΑΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ - 91% ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η κρέμα βαθιάς απολέπισης Rose Pepper απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και απολεπίζει βαθια την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ανανεωμένη. Συμβάλλει στην άυξηση της μικροκυκλοφορίας. Προετοιμάζει την επιδερμίδα για να δεχτεί την περιποίηση με την κρέμα σύσφιγξης και αναδιαμόρφωσης ή το λάδι αναδιαμόρφωσης σωματος. 

ΚΡΕΜΑ ΣΥΣΦΙΓΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ - 97% ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η κρέμα σύσφιγξης και αναδιαμόρφωσης σώματος Rose Pepper συσφίγγει και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα καταπολεμά το τοπικό πάχος σε γοφούς, μηρούς και μέση. Τέλος, αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και δροσερή. 

ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ - 100% ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το λάδι μασάζ αναδιαμόρφωσης σώματος Rose Pepper, αναδιαμορφώνει τη σιλουέτα και συμβάλλει στην καταπολέμιση του τοπικού πάχους με λίγα λεπτά μασάζ καθημερινά, δημιουργώντας αίσθημα ζέστης. Με δραστικό μείγμα 15 αιθέριων ελαίων βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, αποτοξινώνει και αναζωογοννεί το σώμα. 

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - 88% ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ο ενισχυμένος ορός αναδιαμόρφωσης Rose Pepper βοηθά στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Χάρη στη θερμαντική δράση του πιπεριού, τονώνει τη μικροκυκλοφορία, ευνοεί τη λιπόλυση και καταπολεμά το τοπικό πάχος. 

Tags APIVITA ROSE PEPPER, apivita, rose pepper, body, beauty, cellular, Σώμα, Ομορφια, κυτταρίτιδα, συσφιξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2515 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3575 s // Total time: 2.6090 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X