Dewy Lily of the Valley & Star Anise: Η νέα συλλογή Molton Brown


Dewy Lily of the Valley & Star Anise: Η νέα συλλογή Molton Brown

Εμπνευσμένη από την κομψή αγνότητα μιας πολυτελούς νυφικής ανθοδέσμης

Η Molton Brown, η μάρκα από το Λονδίνο που ειδικεύεται στην αρωματοποιία, αποκαλύπτει τη μοναδική νέα λουλουδάτη συλλογή της - μία μοντέρνα ερμηνεία ενός κλασσικού αρώματος, εμπνευσμένου από την κομψή αγνότητα μιας πολυτελούς νυφικής ανθοδέσμης.

Η Jennifer Jambon, η αρωματοποιός της Molton Brown, το περιγράφει ως "ένα ανοιξιάτικο μπουκέτο από λευκά λουλούδια που μόλις έχουν μαζευτεί, και είναι ακόμη καλυμμένα με την πρωινή δροσιά. Ο αστεροειδής γλυκάνισος (star anise) παντρεύει ένα εκλεπτυσμένο άγγιγμα με τη φρεσκάδα που χαρίζουν οι πράσινες πρώτες νότες, ενώ μία αληθινή λουλουδάτη καρδιά ανθίζει με κρίνο μιγκέ (lily of the valley) και μανόλια. Το μεταξένιο υλάνγκ-υλάνγκ χαρίζει ένα απαλό τελείωμα που διαρκεί".

Η ιστορία πίσω από τη συλλογή γιορτάζει την πρωταγωνιστική νότα, τον κρίνο μιγκέ, ως το συμβολικό λουλούδι του φεστιβάλ Flora Day στο Helston, του Cornwall (Κορνουάλη). Για να σηματοδοτήσουν τον ερχομό της άνοιξης, οι άνθρωποι της πόλης ντύνονται στα λευκά συνοδεύοντας την εμφάνισή τους με ένα φρέσκο άνθος κρίνου μιγκέ (lily of the valley) και χορεύουν μέσα στα γραφικά σοκάκια.

Η Molton Brown συνεργάστηκε με ανθοπώλες του Λονδίνου, από την "lower Appreciation Society", για να σχεδιάσουν μία χειροποίητη εικόνα με καμπανούλες του κρίνου μιγκέ (lily of the valley) επάνω στα μπουκάλια των προϊόντων της συλλογής για το μπάνιο, ώστε να χαρίσουν ένα θηλυκό
χαρακτήρα. Αυτή η διαχρονική συλλογή αποτελεί το τέλειο δώρο για φέτος αυτή τη σεζόν.

  • Eau de Toilette, 50ml
  • Bath & Shower Gel, 300ml
  • Body Lotion, 300ml
  • Hand Cream, 40ml
  • Three Wick Candle, Single Wick Candle
  • Aroma Reeds

Tags molton brown, Dewy Lily of the Valley & Star Anise, body, hand, face, beauty, Σώμα, χέρια, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4524 s (229 Queries.) // Parse time: 1.8972 s // Total time: 5.3496 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X