8 tips για να πακετάρετε μόνο τα απαιραίτητα για μία μικρή απόδραση στη θάλασσα


8 tips για να πακετάρετε μόνο τα απαιραίτητα για μία μικρή απόδραση στη θάλασσα

Καιρός  για long weekends!

1. Αποφασίστε ακριβώς τα ρούχα που θα φορέσετε, για κάθε ημέρα και νύχτα της εκδρομής σας και πάρτε μόνο ένα επιπλέον σύνολο, για να είστε έτοιμη αν κάτι απρόοπτο συμβεί. Πιστέψτε μας, δε χρειάζεστε κάτι παραπάνω.

2. Μην πάρετε παραπάνω από ένα μπουφάν ή σακάκι. Επιλέξτε ένα denim jacket που μπορεί να φορεθεί με όλα και είστε καλυμμένη ή ένα αέρινο κιμονό που δεν πιάνει πολύ χώρο.

3. Πάρτε μία τσάντα μεσαίου μεγέθους, για όλες τις ημέρες, που μπορείτε να κρατήσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάθε σύνολο δε χρειάζεται να συνοδεύεται από το αντίστοιχο clutch, κάντε τη διαφορά με τα κοσμήματα που έτσι κι αλλιώς πιάνουν λιγότερο χώρο.

4. Πάρτε μόνο όσα μαγιό χρειάζεστε. Αν πάτε δύο φορές στην παραλία, χρειάζεστε δύο μαγιό, το πολύ πολύ να πάρετε ένα ακόμα για να αλλάξετε μετά τη βουτιά σας.

5. Πάρτε το πολύ δύο ζευγάρια παπούτσια. Ένα ζευγάρι σανδάλια και ένα ζευγάρι flatforms σε μεταλλική απόχρωση που ταιριάζει με όλα, είναι αρκετά. Τα flip flops δεν πιάνονται, μπορείτε να έχετε και αυτά μαζί σας.

6. Πακετάρετε όλα σας τα ρούχα σε ρολά, πιάνουν πολύ λιγότερο χώρο και δεν τσαλακώνονται τόσο πολύ.

7. Αφήστε το πιστολάκι πίσω στην πόλη. Το ατημέλητο look είναι πολύ πιο στιλάτο στις διακοπές να είστε σίγουρη ενώ η θάλασσα, αν έχετε μακριά μαλλιά, θα κάνει στα μαλλιά σας beach waves που δε χρειάζονται επιτήδευση.

8. Πάρτε πολλά αντιηλιακά, αλλά λίγα προϊόντα μακιγιάζ. Είστε σε διακοπές, το υπερβολικό make up είναι περιττό.

Tags Sex and the City, θάλασσα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5337 s (231 Queries.) // Parse time: 1.5359 s // Total time: 4.0696 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X