Νύχτα τρόμου για τον Λευτέρη Πανταζή – Ήρθε αντιμέτωπος με ληστή


Νύχτα τρόμου για τον Λευτέρη Πανταζή – Ήρθε αντιμέτωπος με ληστή

Διαβάστε αναλυτικά

Περιπετειώδης ήταν η νύχτα της περασμένης Τρίτης για τον Λευτέρη Πανταζή, αφού ο τραγουδιστής ήρθε αντιμέτωπος με τον κλέφτη, που λίγο έλειψε να πετύχει τον στόχο του, Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο Πανταζής επισκέφθηκε το στούντιο του στην παλιά του γειτονιά, τη Νίκαια, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Πριν μπει μέσα, σταμάτησε με το αυτοκίνητο σε ένα περίπτερο για να αγοράσει αναψυκτικά. Όμως δεν κλείδωσε, ενώ είχε ανοιχτά και τα παράθυρα. Βέβαια, ο ίδιος δεν θα αργούσε παραπάνω από τρία λεπτά. Το "κακό" όμως δεν χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να γίνει. Μόλις γύρισε το βλέμμα του προς το αυτοκίνητο είδε έναν άντρα γύρω στα 35 να έχει μπει σχεδόν ολόκληρος μέσα στο παράθυρο.

"Ήταν απίστευτη εικόνα που αντίκρισα. Κι αυτό γιατί δεν περίμενα πως θα τολμούσε κάποιος να με κλέψει σε τόσο φωτεινό δρόμο, με τόσο κόσμο και τέτοια ώρα. Όμως προφανώς έκανα λάθος", εξηγεί στη "Freddo". O τραγουδιστής αντέδρασε πολύ γρήγορα και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα: "Μόλις τον είδα, έβαλα τις φωνές και έφυγε, ευτυχώς χωρίς να προλάβει να πάρει το κινητό μου τηλέφωνο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει κανείς να τον ακινητοποιήσει!", δήλωσε.

Αυτό που του γυάλισε ήταν το κινητό τηλέφωνο του Λευτέρη Πανταζή που ήταν σε κοινή θέα. "Είχα κατεβάσει και τα παράθυρα και το είχα στη θέση του συνοδηγού, οπότε βρήκε ευκαιρία να το αρπάξει. Το ξέρω πως είναι λάθος μου να μην κλειδώνω γιατί το κάνω συχνά".

Πηγή: youweekly.gr

Tags Λευτέρης Πανταζής, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2931 s (248 Queries.) // Parse time: 1.3309 s // Total time: 3.6239 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X