Στα “μαύρα” η μουσική σκηνή της Κύπρου!


Στα “μαύρα” η μουσική σκηνή της Κύπρου!

Έφυγε από τη ζωή…

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η μουσική σκηνή της Κύπρου έχασε ένα από τα μέλη της, βυθίζοντας στο πένθος όλους τους μεταλλάδες και μη στη χώρα μας. Ο Τάσος Μπράτσος, γνωστός και ως Τάσος Soul Fly, drummer των Mortem Atra, φίλος, σύζηγος και πατέρας, δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Τάσος αγαπούσε αυτό που έκανε και ήθελε να βοηθήσει με κάθε τρόπο, τόσο το συγκρότημά του, όσο και άλλα συγκροτήματα, νεότερα ή παλαιότερα. Του άρεσε να παρακολουθεί άλλους drummer, τον τρόπο που έπαιζαν, το στυλ τους. Μελετούσε όποτε έβρισκε ευκαιρία.

Ο Τάσος λειτουργούσε αντίστροφα στις συναυλίες: Ενώ συνήθως στους περισσότερους μουσικούς, υπάρχει άγχος πριν την εμφάνιση, ο Τάσος είχε άγχος… μετά. Ρωτούσε γνωστούς και αγνώστους αν ήταν καλός ο ήχος, αν η εμφάνιση του συγκροτήματός του ήταν ικανοποιητική, αν ο ίδιος ήταν καλός επί σκηνής. Ο Τάσος δεχόταν και την κριτική, ενώ πάντα προσπαθούσε να διορθώνεται και να βελτιώνεται. Ο Τάσος ήταν παιδί με αρχές, αξίες και ηθική και όσοι δεν τον γνώρισαν, δυστυχώς έχασαν.

Πηγή: chromiumsun.com

Tags τασος μπρατσος, συγκρότημα, Mortem Atra, θανατος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1714 s (233 Queries.) // Parse time: 2.9694 s // Total time: 5.1408 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X