Με ένα ποτηράκι κοιμάσαι και χάνεις λίπος εύκολα!


Με ένα ποτηράκι κοιμάσαι και χάνεις λίπος εύκολα!

Όχι, δεν είναι το κρασί αλλά... κοντά έπεσες

Τι μπορείς να πιεις εάν έχεις προβλήματα ύπνου και παράλληλα σε κάνει να χάνεις λίπος; Κανονικά ένα ποτήρι χυμού δεν είναι ό,τι καλύτερο να πίνεις λίγο πριν πας στο κρεβάτι για ύπνο. Κι όμως υπάρχει ένα φρούτο που αν το κάνεις χυμό και το πιεις είναι πραγματικά θαυματουργό: το σταφύλι!

Σύμφωνα με μια έρευνα ένα ποτηράκι με χυμό σταφυλιού σε βοηθάει να κοιμηθείς και να καις λίπος λόγω της συγκέντρωσης ινσουλίνης που προέρχεται από την κατανάλωση απλών υδατανθράκων, όπως ο χυμός σταφυλιού.

Οι επιστήμονες που πήραν μέρος στην έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Παγκόσμια Επιθεώρηση Παχυσαρκίας βρήκαν ότι το αντιοξειδωτικό που περιέχουν τα σταφύλια, η ρεσβερατρόλη, μπορεί να μετατρέπει το λευκό λίπος σε καστανό και βοηθάει έτσι στο αδυνάτισμα.

Extra tip & info:

Έχεις ενθουσιαστεί με την έρευνα αλλά βαριέσαι να στύψεις τα σταφύλια; Κακώς γιατί απλά βάζεις τις ρώγες στο μπλέντερ και μετά σουρώνεις για να σου μείνει μόνο ο χυμός χωρίς τις φλούδες και τα κουκούτσια.

Και αν σκέφτεσαι να αντικαταστήσεις το χυμό σταφυλιού με ένα ποτηράκι κρασί «γιατί είναι το ίδιο πράγμα», οι ειδικοί δεν συμφωνούν καθόλου καθώς η κατανάλωση αλκοόλ λίγο πριν τον ύπνο μοιάζει για τον εγκέφαλό σου με ένα μικρό ηλεκτροσόκ. Δεν είναι καθόλου "το ίδιο πράγμα".

Πηγή: faysbook.gr

Tags χυμός σταφυλιου, ρόφημα, αδυνάτισμα, υγεια, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2057 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4677 s // Total time: 2.6734 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X