Summer Bliss 2016 από την Lancôme


Summer Bliss 2016 από την Lancôme

Προστασία, χρώμα, όμορφες μυρωδιές και φυσικά όμορφη διάθεση

Γρήγορή ρουτίνα ομορφιάς για ένα αψεγάδιαστο καλοκαιρινό αποτέλεσμα:

Βήμα 1ο - Ενεργοποίηση Νεότητάς κάτω από τον ήλιο με Advance Génifique Youth Activator
Οι δυνατές ακτίνες του ήλιου ευθύνονται για τη πρόωρή γήρανση του δέρματος. Χρησιμοποιώντας το Advanced Génifique Ενεργοποιητή Νέότητας  διορθώνονται και ενεργοποιούνται τα 10 ορατά και απτά χαρακτηριστικά της νεότητας για πρωτοφανές αποτέλεσμα νεανικής επιδερμίδας. Η δροσερή υφή του απορροφάται αμέσως, και δημιουργεί μια απίστευτη αίσθηση σφριγηλότητας και προστασίας.

Βήμα 2ο - Τέλεια ενυδάτωση με Hydra Zen Neurocalm
Εσείς χαλαρώνετε στις διακοπές σας αλλά το δέρμα σας δεν έχει συνέλθει ακόμα από το στρες των προηγούμενων ημερών. Τι χρειάζεστε; Hydra Zen Neurocalm, ενυδατική καταπραϋντική κρέμα κατά του στρες. Εξουδετερώνει τις επιπτώσεις του συναισθηματικού και περιβαλλοντικού στρες στην επιδερμίδα, καταπραΰνει και ανακουφίζει τις καταπονημένες και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Άμεση και εντατική ενυδάτωση για 24 ώρες.  Εντυπωσιακή λάμψη και φυσικά αντηλιακή προστασία SPF15 & SPF30.

Βήμα 3ο - Ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε τρελά… με Juicy Shaker 
Καιρός να αλλάξουμε τους κανόνες του παιχνιδιού… Ξεχάστε οτιδήποτε βαρετό Η Lancôme δημιουργησε το Juicy Shaker, ένα προϊόν που καταργεί τους κανόνες και επαναπροσδιορίζει το μακιγιάζ με την παιχνιδιάρικη διάθεση και τις καινοτομίες του. Πρωτοφανής εφαρμογή shake it, μια εκπληκτική διφασική σύνθεση που συνδυάζει χρωστικές με έλαια περιποίησης των χειλιών, ένα μοναδικό απλικατέρ cushion… Και αποτέλεσμα μακιγιάζ που προσφέρει ευπροσάρμοστη ένταση και ζωηρό διάφανο χρώμα σε συνδυασμό με σατινέ λάμψη. Όλα αυτά, σε μια εξαιρετικά απαλή και μη κολλώδη υφή.

Βήμα 4ο - Το απόλυτο accessory του καλοκαιριού... το Hypnôse Drama Waterproof
Eκπληκτικός, θεαματικός, αισθησιακός, απίστευτος, υπερβολικός Όγκος! Και με αδιάβροχη προστασία!

Βήμα 5ο - Άρωμα καλοκαιρινό γεμάτο ευτυχία... La vie est belle Εau de Τoilette
Μια μυρωδιά είναι και μια ανάμνηση. Αυτό που θα σας βοηθήσει να κρατάτε μαζί σας την ευτυχισμένη ανάμνηση των διακοπών δεν είναι άλλο από το άρωμα της ευτυχίας, La vie est belle σε eau de toilette. Με κύριες νότες από magnolia, ίριδα και πατσουλί το άρωμα αφήνει μια ακαταμάχητη ανάμνηση του ήλιου.

Tags lancome, Summer Bliss, Μακιγιαζ, beauty, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9868 s (252 Queries.) // Parse time: 0.6356 s // Total time: 2.6224 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X