Η σειρά Nuxe Sun: Ιδανική προστασία με μια θεϊκή εμπειρία αισθήσεων


Η σειρά Nuxe Sun: Ιδανική προστασία με μια θεϊκή εμπειρία αισθήσεων

Kαλύπτει όλες τις ανάγκες

H διεθνώς αναγνωρισμένη γαλλική μάρκα φυσικών προϊόντων ομορφιάς, προσφέρει την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας Nuxe Sun, που καλύπτει όλες τις ανάγκες. Η αντηλιακή σειρά προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία του ήλιου, ενυδατώνει και ενεργοποιεί το μαύρισμα. Εύκολα στη χρήση προϊόντα, η σειρά Nuxe Sun συνδυάζει την προστασία του δέρματος με την απόλυτη μαγεία. Μπορείτε να τα βρείτε στα φαρμακεία.

Melting Cream High Protection SPF50 & Delicious Cream High Protection SPF30
Δύο κρέμες προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50 και SPF 30 UVA – UVB για ιδανική προστασία του προσώπου ακόμη και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, περιορίζοντας ταυτόχρονα την εμφάνιση νέων κηλίδων. Ενυδατώνουν και προσφέρουν ένα ομοιόμορφο μαύρισμα χάρη στο νερό υάκινθου και το ηλιοτρόπιο. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, το πρόσωπο και το ντεκολτέ.

Nuxe Delicious Lotion High Protection SPF30
Αντηλιακή για πρόσωπο και σώμα με αναζωογονητικό άρωμα  που προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UVA και UVB, προσφέροντας προστασία αντιγήρανσης  έχοντας ομαλή υφή που προστατεύει αποτελεσματικά το πρόσωπο και το σώμα, ενώ ενεργοποιεί το μαύρισμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Nuxe Milky Spray Medium Protection SPF20
Ένα εξαιρετικά πρακτικό σπρέι για προστασία του προσώπου και του σώματος με ένα μόνο βήμα. Προστατεύει την επιδερμίδα από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA & UVB. Ενισχύει τα κύτταρα του δέρματος απέναντι στην πρόωρη γήρανση και ενυδατώνει το δέρμα.

After - Sun Hair and Body Shampoo
Σαμπουάν με υπέροχο άρωμα, χωρίς χημικά, αφαιρεί το αλάτι, το χλώριο και την άμμο που πιθανόν να μαζεύτηκαν κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής εξόρμησης και καθαρίζει απαλά το σώμα και τα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε το μετά την παραλία για να αφαιρέσετε όλα τα υπολείμματα που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και απολαύστε την αναζωογονητική δράση του χωρίς να ξηραίνει το δέρμα.

Moisturizing Protective Milky Oil for Hair
Ένα θεραπευτικό προϊόν για άμεση προστασία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής από την έκθεση στον ήλιο. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πρωτεΐνης ρυζιού και έλαιο καρύδας, βοηθά στην θρέψη και επανόρθωση της τρίχας. Ψεκάστε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά από απόσταση 20 cm, πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Μπορείτε επίσης να το εφαρμόσει πριν πάτε στην πισίνα, να προστατεύει τα μαλλιά σας από το χλώριο.

Nuxe Tanning Oil High Protection SPF30 & Tanning Oil for Face and Body Low Protection SPF10
Δύο αντηλιακά λάδια μαυρίσματος με μεταξένια υφή που παρέχουν δείκτη προστασίας SPF30 και SPF10 UVA – UVB  και ενισχύουν τη διαδικασία του μαυρίσματος. Βασισμένα στην καταπληκτική φόρμουλά τους, με sun & water flowers, προστατεύουν και θρέφουν το δέρμα από τις επιβλαβείς επιδράσεις του ήλιου και την πρόωρη γήρανση, αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιεί αποτελεσματικά το μηχανισμό του φυσικού μαυρίσματος. Αδιάβροχο, χωρίς οινόπνευμα, μη φαγερωσογόνο. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Tags nuxe, Nuxe Sun, SUNCARE, face, body, beauty, προσωπο, Σώμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5114 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5921 s // Total time: 3.1035 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X