Beauty & the city!


Beauty & the city!

Όλοι είναι στις παραλίες και εσύ στην πόλη, πώς μπορείς να προστατευτείς από τον ήλιο με πιο αποτελεσματικά από ποτέ;

Κάνεις ένα γρήγορο ντους, ντύνεσαι, πίνεις μια γουλιά καφέ και τρέχεις στο γραφείο. Τι λείπει από αυτήν τη μηχανική καθημερινότητά σου; Στην εξίσωση αυτή λείπει ο παράγοντας προστασία. Πρέπει να θυμάσαι πάντα ότι, πριν βγεις από το σπίτι σου, φοράς την αντηλιακή σου! Και όχι μια οποιαδήποτε αλλά τη νέα σειρά Sun Screen Velvet της FREZYDERM. Από την πρώτη εφαρμογή θα καταλάβεις τι εννοώ! Βελούδινη αίσθηση, ματ όψη, άμεση απάλυνση ρυτίδων, καθόλου λιπαρότητα, άριστη βάση για μακιγιάζ. Όλα αυτά σε μια αντηλιακή κρέμα… Γίνεται;

Πως γίνεται;
Η επαναστατική σύνθεση των Sun Screen Velvet ανατρέπει τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία. Περιέχουν την πρωτοποριακή τεχνολογία Second Skin, που από τη στιγμή που την απλώνεις σου δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου "δεύτερου δέρματος", χωρίς καμία απολύτως αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα αφήνοντας μια μοναδική βελούδινη. Επίσης, είναι κατάλληλα για λιπαρές επιδερμίδες διότι απορροφούν το σμήγμα και τη λιπαρότητα, προσδίδοντας ματ όψη στην επιδερμίδα για 6 ώρες.

Επιπλέον, τα αντηλιακά Sun Screen Velvet έχουν εμπλουτισμένη σύνθεση με μικροπρισματικούς κρυστάλλους που αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία και απαλύνουν άμεσα τις ρυτίδες (wrinκle masking effect), χαρίζοντας μια νεανική και φρέσκια επιδερμίδα. Τα Sun Screen Velvet είναι ιδανικά ως βάση μακιγιάζ, διότι απορροφώνται άμεσα και δεν εμποδίζουν την εφαρμογή του make-up, ενώ επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει.

Η καινοτομία!
Άλλη μια καινοτομία είναι το σύστημα προστασίας P.I.P. System Plus που περιέχουν και που προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία, θωρακίζει το DNA των κυττάρων του δέρματος και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του ενώ παρέχει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και την περιβαλλοντική επιθετικότητα.  Η σειρά αποτελείται από τις Velvet Face Cream SPF 50+, Color Velvet Face Cream SPF 50+ (επικαλυπτική, με χρώμα) και Velvet Face Cream SPF 30 για το πρόσωπο καθώς και το Velvet Body Lotion SPF 50+ για το σώμα.

SUN SCREEN VELVET FACE SPF 30
Διάφανο, αντηλιακό προσώπου για υψηλή προστασία, με βελούδινη υφή και ματ αποτέλεσμα

SUN SCREEN VELVET BODY SPF 50+
Διάφανο αντηλιακό σώματος για πολύ υψηλή προστασία, με βελούδινη υφή και ματ αποτέλεσμα

SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+
Διάφανο αντηλιακό προσώπου για πολύ υψηλή προστασία, με βελούδινη υφή και ματ αποτέλεσμα

SUN SCREEN COLOR VELVET FACE SPF 50+
Έγχρωμο, διάφανο αντηλιακό προσώπου για πολύ υψηλή προστασία, με βελούδινη υφή και ματ αποτέλεσμα.

Tags Frezyderm, αντηλιακα, Ομορφια, ηλιος, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0052 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0412 s // Total time: 0.0464 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X