Grandiôse Liner: Το βλέμμα από διαφορετική οπτική


Grandiôse Liner: Το βλέμμα από διαφορετική οπτική

Xαρίζει απίστευτη ευελιξία κατά την εφαρμογή

Το πρώτο eyeliner, που το πινέλο του είναι εμπνευσμένο από τις τεχνικές εφαρμογής των make-up artists και επιτρέπει κλίση κατά 350, χαρίζοντας απίστευτη ευελιξία κατά την εφαρμογή! Η εξαιρετικά λεπτή άκρη του πινέλου, υπόσχεται απόλυτα λεπτή γραμμή, ενώ η νέα φόρμουλά του, χαρίζει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί και δεν μουτζουρώνει. Το Grandiôse Look, συμπληρώνουν, η μάσκαρα Grandiôse Extrême με νέο βουρτσάκι και νέα φόρμουλα που χαρίζουν extreme όγκο, ένταση και κράτημα!

Για να απελευθερωθεί η γραμμή του liner και να ωθήσει τα όρια της, η Lancôme δημιούργησε το Grandiôse Liner, εμπνευσμένο από τις τεχνικές των make-up artists. Αυτό το επαναστατικό liner σπάει τους κανόνες και προσφέρει μια πιο απλή τεχνική και απίστευτη ευελιξία κατά την εφαρμογή.

Ένα υπέροχο τεχνολογικό επίτευγμα, που περιλαμβάνει έναν μηχανικό άξονα που επιτρέπει την κλίση κατά 350 αριστερά και δεξιά και σχεδόν απεριόριστες επιδέξιες κινήσεις. Η νέα, πυκνή, αδιάφανη και έντονου τύπου ματ φόρμουλά του, χαρίζει ένταση στο βλέμμα και ιδιαίτερα τολμηρές γραμμές.

Πυκνές, αδιαφανής και έντονα ματ, οι πολύτιμες χρωστικές δημιουργούν ένα ασυνήθιστα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα στο δέρμα. Διατίθεται από τη Lancôme σε τρεις εξαιρετικά έντονες αποχρώσεις (έντονο μαύρο, μπλε και βαθύ καφέ), το απόλυτο ματ αποτέλεσμα προσφέρει πολυτέλεια μακράς διάρκειας χωρίς να μουτζουρώνει.

Η πλούσια σε νερό σύνθεσή του γλιστρά απαλά πάνω από το δέρμα και στεγνώνει γρήγορα. Η γραμμή δεν επηρεάζεται από την υγρασία και τη λιπαρότητα, και παραμένει αναλλοίωτη. Το πολυμερές latex που περιέχει δημιουργεί, καθώς στεγνώνει, μία προστατευτική μεμβράνη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή είναι η τέλεια συνταγή από οποιαδήποτε οπτική κι αν το δει κανείς. Εξασφαλίζει ταυτόχρονα εφαρμογή υψηλής ποιότητας και εξαιρετική διάρκεια. Η αφαίρεσή του Grandiose Liner είναι ιδιαίτερα εύκολη και ξεβγάζεται με χλιαρό νερό.

Tags Grandiôse Liner, lancome, Lancome Grandiôse Liner, beauty, eyeliner, Ομορφια, Μακιγιαζ, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2548 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4318 s // Total time: 2.6866 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X