Sonia Rykiel x Lancôme


Sonia Rykiel x Lancôme

Μετά τα προϊόντα limited edition που δημιούργησε σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μόδας Alber Elbaz, Anthony Vaccarello, Jason Wu και Proenza Schouler, η Lancôme εκπλήσσει για άλλη μία φορά παρουσιάζοντας μια πολύ μοντέρνα συλλογή

Οι Παριζιάνες τρελαίνονται για τα "φιλικά" προϊόντα μακιγιάζ που απλώνονται εύκολα και προσφέρουν εξατομικευμένο τελείωμα Ωστόσο τα προϊόντα πρέπει να έχουν εξαιρετικά σοφιστικέ αποτέλεσμα. Και να τους επιτρέπουν να ρετουσάρουν στα γρήγορα το μακιγιάζ τους στο πίσω κάθισμα ενός ταξί ή σε ένα ανοιχτό café...

Γι' αυτό και η Lancôme οραματίστηκε σε συνεργασία με τη Sonia Rykiel προϊόντα για μακιγιάζ "on-the-go", με υφές και σχεδίαση που υπόσχονται εντυπωσιακά εύκολη χρήση.

LA PALETTE SAINT-GERMAIN

Η Lancôme ανανέωσε την παλέτα ματιών της προς τιμήν της Sonia Rykiel. Ντυμένη με τα χρώματα της συλλογής, η πιο "user-friendly" και ευπροσάρμοστη maxi παλέτα αποτελεί το απαραίτητο αξεσουάρ μόδας της σαιζόν.

Σε συνεργασία με τη Julie de Libran, η Lisa Eldridge δημιούργησε δύο χρωματικούς συνδυασμούς εμπνευσμένους από το στυλ του Saint-German-des-Prés: μοντέρνους, κομψούς, τολμηρούς αλλά και εξαιρετικά ευκολοφόρετους.
Ο χρωματικός συνδυασμός 'Parisian Spirit' αποτελείται από ροζ και δαμασκηνί τόνους, ενώ ο 'Saint-Germain' αποτελείται από διάφορα μπλε της νύχτας, γκρι και χακί.

Κάθε μία από αυτές τις δύο παλέτες περιέχει έξι ματ ή ιριδίζουσες σκιές ματιών σε μορφή σκόνης, μια ειδική βάση για τα βλέφαρα, δύο eyeliners κρυμμένα κάτω από ένα ασημένιο καπάκι και ένα εξειδικευμένο πινέλο με δύο άκρα. Όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα, για να δημιουργεί ατελείωτα εξατομικευμένα look.

PARISIAN LIPS - LE CRAYON

Ειδικές στο θέμα ομορφιά, οι Παριζιάνες παίζουν στα δάχτυλα τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
Ιδίως το blurred εφέ στα χείλη που είδαμε στις επιδείξεις μόδας και το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε "σβήνοντας" το χρώμα του κραγιόν, για αποκτήσουμε blurred look.

Έχοντας αυτό κατά νου, η Lancôme και η Sonia Rykiel δημιούργησαν το ονειρεμένο προϊόν χειλιών για τις γυναίκες της Rive Gauche: το μολύβι Parisian Lips. Αναμφίβολα το καλύτερο εργαλείο, για να δημιουργείτε αυτό το εφέ γρήγορα και εύκολα.

Γιατί είναι μοναδικό: έχει δύο άκρα για δύο υφές και δύο τελειώματα στα χείλη.

Στο ένα άκρο υπάρχει ένα διάφανο balm για απαλό χρώμα με διακριτική λάμψη.

Στο άλλο άκρο υπάρχει μια απολαυστικά κρεμώδης σύνθεση για έντονο ματ χρώμα.

Πώς χρησιμοποιείται: απλώστε την υφή balm σε όλη την επιφάνεια των χειλιών, για να αναδείξετε το χρώμα τους, και μετά εφαρμόστε ταμποναριστά την υφή με το έντονο ματ χρώμα στο κέντρο των χειλιών. Αυτό είναι το blurred εφέ στα χείλη με την υπογραφή της Lancôme, για να δείχνουν τα χείλη σας να όπως μετά από ένα φιλί. Τόσο Παριζιάνικα!

Η Lisa Eldridge, Καλλιτεχνική Διευθύντρια Μακιγιάζ της Lancôme, και η Julie de Libran, Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Sonia Rykiel, εμπνεύστηκαν τέσσερις pop και ζωηρές αποχρώσεις σε συσκευασίες διακοσμημένες με τα δύο σχέδια που δημιουργήθηκαν για αυτή τη συλλογή.

Τη French Sourire, ένα φωτεινό ροζ που απαιτεί καλή διάθεση, και τη French Baiser, ένα εντυπωσιακά αισθησιακό κόκκινο, που υιοθέτησαν το ριγέ μοτίφ. Όσο για την Parisian Audace, ένα βαθύ και μοντέρνο πορτοκαλί, και την Parisian Spirit, ένα λαμπερό βιολετί με έντονη προσωπικότητα, έχουν διακοσμηθεί με τα σκίτσα του André

VERNIS IN LOVE

Το θρυλικό βερνίκι νυχιών της Lancôme κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα, εμπνευσμένα από τις πολύχρωμες ρίγες των συσκευασιών της συλλογής. Τα χρώματα είναι sixties με μοντέρνες πινελιές.
Πρόκειται για έξυπνα εκσυγχρονισμένους vintage τόνους.

Café Blanc
Όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι ένα λευκό εξίσου καθαρό με την τελευταία σελίδα ενός μυθιστορήματος που μόλις ολοκληρώσατε στην καρέκλα ενός café. Έχει έναν εκπληκτικό αντισυμβατικό τόνο.
Είναι η τελική edgy πινελιά του look.

Saint-Germain
Ένα σκούρο μπλε, εμπνευσμένο από το τζιν που λατρεύουν οι Παριζιάνες. Είναι το χρώμα του αγαπημένου τους τζιν που φορούν σε κάθε περίσταση, όντας ειδικές σε ένα casual στυλ που είναι ωστόσο εξαιρετικά κομψό.

Café Philo
Ένα έντονο χακί που θυμίζει το χρώμα ενός παλιού βιβλίου που ετοιμαζόμαστε να διαβάσουμε, καθώς και το χρώμα των επίπλων και των τραπεζιών ενός φιλόξενου μπιστρό όπου πάμε για να διαβάσουμε, να ζωγραφίσουμε, να συζητήσουμε και να ονειρευτούμε.

Joie de vivre
Ελευθερία, αισιοδοξία, αυθορμητισμός... Αυτό το φωτεινό και pop κόκκινο είναι ένας πανέμορφος φόρος τιμής στην ευφορία και την ανεμελιά των sixties.

ΤΑ CUSHION

Επιζητώντας πάντα ένα πιο διακριτικό και φυσικό look, οι Παριζιάνες λατρεύουν το κορυφαίο foundation Miracle Cushion της Lancôme που εξομαλύνει και φωτίζει την όψη της επιδερμίδας, κάνοντας ωστόσο την επιδερμίδα να φαίνεται άβαφη.

ΘΗΚΗ CUSHION
Η Sonia Rykiel και η Lancôme σχεδίασαν δύο θήκες για αυτό το must αξεσουάρ. Έτσι, μπορείτε να τοποθετήσετε το Miracle Cushion, αυτό το εξαιρετικά δροσερό υγρό foundation σε μέγεθος ταξιδίου, στις συλλεκτικές θήκες με τα σχέδια (τις πολύχρωμες ρίγες και τα σκίτσα του André) που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτή τη συνεργασία.

CUSHION BLUSH SUBTIL
Είτε οφείλεται σε ένα ξέσπασμα γέλιου, ένα έντονο συναίσθημα, μια βόλτα νωρίς το πρωί στις όχθες του Σηκουάνα είτε σε ένα φιλί που αφήνει τα μάγουλα ακόμα πιο ροδαλά, οι Παριζιάνες έχουν συχνά αυτό το ασύγκριτο, απαλό και διακριτικό αναψοκοκκίνισμα που τους χαρίζει υπέροχη λάμψη.

Ειδικά για αυτή την αποκλειστική συλλογή μακιγιάζ, η Lancôme ανανέωσε δύο αποχρώσεις του ολοκαίνουργιου Cushion Blush Subtil με την αιθέρια υφή και το απαλό απλικατέρ. Οι τρυφερές αποχρώσεις Sorbet Rose και Splash Corail μέσα στις συλλεκτικές θήκες της Sonia Rykiel σας επιτρέπουν να δημιουργείτε ένα απατηλά φυσικό και πολύ δροσερό αναψοκοκκίνισμα όπως αυτό που έχουν τα cool κορίτσια της Rive Gauche.

ΤΑ LOOK SAINT-GERMAIN-DES-PRÉS

Χρησιμοποιώντας προϊόντα της συλλογής, η Lisa Eldridge δημιούργησε δύο look 100% Saint-Germain-des-Prés: το Parisian Spirit, ένα δροσερό και ευκολοφόρετο look και το Saint-Germain που είναι ελαφρώς πιο τολμηρό και πιο σοφιστικέ.

PARISIAN SPIRIT

Απαλά τονισμένα μάτια, ροδαλή όψη, πανέμορφα προκλητικά χείλη και γραφιστικά νύχια: ένα κλασικό, 100% παριζιάνικο look με μια ξεχωριστή παιχνιδιάρικη πινελιά.

Δίνει σάρκα και οστά σε αυτό που ξέρουν να κάνουν τέλεια η Lancôme και η Sonia Rykiel: να ανατρέπουν τους κώδικες με κομψότητα.

Smoky eye
Με την παλέτα Parisian Spirit.
Το πρωί, βάψτε τα βλέφαρα με τις τρεις πιο ανοιχτές αποχρώσεις (1, 2 και 3) και υπογραμμίστε τα μάτια με το eyeliner 8 (βιολετί).
Το βράδυ, δημιουργήστε ένα έντονο καφέ-γκρι smoky eye με τις σκιές 3, 4 και 5 και τονίστε το βλέμμα με το eyeliner 9 (σκούρο μοβ).

Χείλη με blurred περίγραμμα
Με το Parisian Lips–Le Crayon στην απόχρωση French Sourire.
Απλώστε το διάφανο balm σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Μετά εφαρμόστε τη ματ σύνθεση ταμποναριστά στο κέντρο των χειλιών. "Σβήστε" το χρώμα, για να επιτύχετε το επιθυμητό εφέ.

Γραφιστικά νύχια
Με τα Vernis in Love στις αποχρώσεις Café Blanc και Café Philo.
Το πρωί, απλώστε τη λευκή απόχρωση, για να αναβαθμίσετε άμεσα το look. Το βράδυ, επιλέξτε δύο στρώσεις της χακί απόχρωσης, για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά μοντέρνο φθινοπωρινό μανικιούρ.

Φυσικό "αναψοκοκκίνισμα"
Με το Cushion Blush Subtil στην απόχρωση Splash Corail.

Αφού εξομαλύνετε την όψη της επιδερμίδας με το Miracle Cushion, εφαρμόστε το ρουζ ταμποναριστά, για να σμιλεύσετε και να φωτίσετε διακριτικά τα ζυγωματικά.

SAINT-GERMAIN

Ένα πανέμορφο τολμηρό ίχνος στα μάτια, στα χείλη και τα χέρια... Το χρώμα γίνεται έναν τόνο πιο έντονο, κάνοντας το smoky eye και τα ροδαλά χείλη που αγαπούν τόσο πολύ οι Παριζιάνες να δείχνουν εξαιρετικά μοντέρνα. Η τέχνη της έκπληξης, με την υπογραφή της Lancôme και της Sonia Rykiel. Ένα πρωτότυπο και μοντέρνο makeover που παραμένει ωστόσο πάντα κομψό και διαχρονικό.

Συγκλονιστικό βλέμμα
Με την παλέτα Saint-Germain.
Το πρωί, δημιουργήστε smoky eye με γκρι και χακί τόνους χρησιμοποιώντας τις αποχρώσεις 1, 2 και 3 και ολοκληρώστε με το eyeliner 8 (ιριδίζον μπλε).
Το βράδυ, επιλέξτε έντονο μπλε look, χρησιμοποιώντας τις αποχρώσεις 3, 4 και 5. Ολοκληρώστε το look με το eyeliner 9 (βαθύ μπλε της θάλασσας).

Χείλη με blurred περίγραμμα
Με το Parisian Lips–Le Crayon στην απόχρωση Parisian Audace.
Για το look Saint-Germain, απλώστε το balm στα χείλη και μετά εφαρμόστε τη σύνθεση με το έντονο χρώμα στο κέντρο των χειλιών. "Σβήστε" το χρώμα με τα δάχτυλα, χωρίς να πιέζετε πολύ τα χείλη, για να διατηρήσετε την αντίθεση ανάμεσα στο κέντρο και το περίγραμμα των χειλιών.

Εκκεντρικά νύχια
Με το Vernis in Love στις αποχρώσεις Saint-Germain και Joie de Vivre.
Το πρωί, βάψτε τα νύχια στο ίδιο χρώμα με το eyeliner χρησιμοποιώντας την μπλε απόχρωση. Το βράδυ, δημιουργήστε αντίθεση ανάμεσα στο σκούρο smoky eye και το εξαιρετικά φωτεινό κόκκινο της Joie de Vivre.

Φυσικό "αναψοκοκκίνισμα"
Με το Cushion Blush Subtil στην απόχρωση Sorbet Rose.
Αφού εξομαλύνετε την όψη της επιδερμίδας με το Miracle Cushion, εφαρμόστε ένα ίχνος ρουζ, για να σκιάσετε και να φωτίσετε το πρόσωπο.

Tags Sonia Rykiel x Lancôme, Sonia Rykiel, lancome, beauty, make-up, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8497 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4684 s // Total time: 3.3181 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X