5 τρόποι να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου για τον καινούργιο έρωτα!


5 τρόποι να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου για τον καινούργιο έρωτα!

Διαβάστε αναλυτικά

Όλες οι γυναίκες νοιώθουμε πιο ευάλωτες στην αρχή μιας σχέσης. Ωστόσο υπάρχουν κάποια 'κόλπα' που μπορείς να κάνεις και να βελτιώσεις αισθητά την αυτοπεποίθησή σου!

#Σταμάτα την πολύωρη χρήση του facebook

Έρευνες έχουν δείξει πως η πολύ χρήση του facebook μειώνει την αυτοπεποίθηση και επηρεάζει αρνητικά την αυτοεκτίμηση των ανθρώπων. Αν λοιπόν θες να νοιώσεις καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό, τότε παράτα το facebook και ασχολήσου με άτομα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε ανεβάζουν ψυχολογικά.

#Χόρεψε γυμνή

Μπορεί να σου ακούγεται τρελό, αλλά βοηθάει πραγματικά! Βγάλε τα ρούχα σου, βεβαιώσου πως κανείς δεν κοιτάει, και ξεκίνα το χορό. Λικνίσου σε αισθησιακούς ρυθμούς, και νοιώσε τη γυναικεία σου φύση μέσα από το χορό.

#Ασκήσου λίγο πριν το καυτό ραντεβού

Οι γυναίκες που γυμνάζονται ακριβώς πριν βγούνε έξω, έχουν πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση και νοιώθουν πολύ πιο σέξι, συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες που είτε γυμνάζονται τις πρωινές ώρες είτε καθόλου. Η άσκηση άλλωστε βοηθάει δραματικά στη μείωση του άγχους, κάτι που χρειάζεσαι πριν από κάθε σημαντικό ραντεβού.

#Κάνε φενγκ σούι στο συρτάρι με τα εσώρουχα

Εφοδιάσου με μερικά κόκκινα εσώρουχα και προτίμησέ τα στα πιο καυτά σου ραντεβού. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που αναδίδει από μόνο του αισθησιασμό, ρομαντισμό και αγάπη. Θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και μία αίσθηση δύναμης που τη χρειάζεσαι ειδικά τον πρώτο καιρό που βγαίνεις με κάποιον ξεχωριστό!

#Αύξησε το κάλιο στη διατροφή σου

Το κάλιο εξαλείφει το επιπλέον βάρος του νερού που το σώμα σου κατακρατά και έτσι λαμβάνοντας παραπάνω κάλιο θα γλυτώσεις από ανεπιθύμητα φουσκώματα. Πρόσθεσε περισσότερο κάλιο στη διατροφή σου την εβδομάδα πριν το ραντεβού (μπανάνες και τα σκούρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά είναι εξαιρετικές πηγές). Το μηλόξυδο θα βοηθήσει επίσης να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου και να κάψεις λίπος.

Πηγή: faysbook.gr

Tags σχεσεις, ζευγαρια, συντροφοσ, αυτοπεποίθηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6444 s (231 Queries.) // Parse time: 1.5810 s // Total time: 4.2254 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X