Βαρβάρα Χριστοφή: Δηλώνει ερωτευμένη!


Βαρβάρα Χριστοφή: Δηλώνει ερωτευμένη!

Διαβάστε αναλυτικά

Τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Γαλάτειας, στην πετυχημένη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ. Η Βαρβάρα Χριστοφή, με βλέμμα που σε καθηλώνει και ευγένεια που σε αφοπλίζει, μας μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά, τις εξελίξεις που αναμένεται να παρακολουθήσουμε, καθώς και για την όμορφη περίοδο που διανύει στην προσωπική της ζωή. 

Σε συναντάμε στον ρόλο της Γαλάτειας, ως πρωταγωνίστρια στην ομώνυμη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ. Μίλησε μας λίγο για αυτό…

Νιώθω μεγάλη χαρά που υποδύομαι έναν τόσο ενδιαφέρον ρόλο. Η Γαλάτεια είναι η κόρη του άρχοντα του χωριού και ζει στην Κύπρο το 1942, την εποχή του B’ Παγκοσμίου Πολέμου. Τα όνειρα, οι στόχοι κι οι επιθυμίες της έρχονται σε σύγκρουση με την πατριαρχική κοινωνία στην οποία ζει.   

Ποιες προκλήσεις έχεις να αντιμετωπίσεις όσον αφορά στον ρόλο;

Η μεγάλη πρόκληση του συγκεκριμένου ρόλου είναι το ότι η ηρωίδα μου, έζησε χρόνια πριν από μένα σε μια εποχή πολύ διαφορετική από το σήμερα. Κάτι το οποίο σήμερα έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε δεδομένο, τότε φάνταζε εξωπραγματικό. Κινητοποιώ λοιπόν, τη φαντασία μου για να ζωντανέψω στο μυαλό μου αυτή την εποχή, τον τρόπο ζωής και τις σκέψεις της ηρωίδας μου ώστε να την κάνω φίλη και να την καταλάβω.

Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνεις ένα πρωταγωνιστικό ρόλο. Τι συναισθήματα σου ξυπνά η Γαλάτεια;

Είμαι ενθουσιασμένη για τον ρόλο μου, τον απολαμβάνω και τον βρίσκω συναρπαστικό.  Με ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή και με κινητοποιεί να δουλέψω για το καλύτερο αποτέλεσμα. Νιώθω επίσης ευθύνη, θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν για τον ρόλο της Γαλάτειας.

Έχεις κοινά με τον χαρακτήρα;

Έχω αρκετά κοινά με τη Γαλάτεια. Η ηρωίδα μου έχει όνειρα, στόχους και παλεύει για την πραγματοποίησή τους, έτσι κι εγώ αν βάλω κάτι στο μυαλό μου, έναν στόχο, δεν ησυχάζω αν δεν τον πετύχω. Επίσης η Γαλάτεια θέλει να σπουδάσει δασκάλα, αγαπά τα παιδιά, της αρέσει το διάβασμα και επιθυμεί την πρόοδο στη ζωή της και στην κοινωνία γενικότερα. Ταιριάζουμε σ’ αυτά μιας και έχω σπουδάσει ήδη δασκάλα στο Πανεπιστήμιο Κύπρο.

Μίλησε μας λίγο για τις εξελίξεις που αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια;

Τα επεισόδια που ακολουθούν θα έχουν σίγουρα δράση, εκπλήξεις και ανατροπές. Η Γαλάτεια θέλει να πάει στο Διδασκαλικό Κολλέγιο στη Μόρφου για να σπουδάσει δασκάλα, αλλά αυτό τη φέρνει αντιμέτωπη με τα θέλω του πατέρα της, αλλά και με τον έρωτα της προς τον Πετρή, τον οποίο δεν αντέχει να αποχωριστεί.

Πέραν από την τηλεόραση, θεατρικά σε συναντάμε κάπου;

Αυτή την περίοδο έχω αφοσιωθεί στη σειρά και στον νέο μου ρόλο. Ευελπιστώ ωστόσο, να βρεθώ σύντομα και στο θέατρο που τόσο αγαπώ. 

Αλήθεια, πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Από μικρή ηλικία άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το θέατρο, το οποίο αγάπησα και ήθελα να γίνω ηθοποιός. Μεγαλώνοντας η απόφαση μου ήταν πιο συνειδητή, δεν μου ήταν αρκετό να κάνω θέατρο για τον εαυτό μου, ήθελα να μοιράζομαι την τέχνη αυτή.

Τι είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι δικαιωμένη για το επάγγελμα που επέλεξες να ακολουθήσεις;

Η ικανοποίηση που νιώθω όντας δημιουργική στη δουλειά μου. Και βέβαια η αγάπη του κόσμου.  

Πέραν από τα επαγγελματικά σου, πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή;

Περνώ μια όμορφη φάση στην προσωπική μου ζωή με τον σύντροφό μου και τον σκύλο μου.

Ο έρωτας ποιον ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Είναι σημαντικός για μένα ο έρωτας, με ολοκληρώνει. Όταν δεν είμαι ερωτευμένη νιώθω ότι κάτι μου λείπει.

Κλείνοντας, πώς ονειρεύεσαι το μέλλον και που θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου μετά από πέντε χρόνια, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά;

Αυτό που ονειρεύομαι μελλοντικά για τον εαυτό μου είναι ό,τι κι αν κάνω, όπου κι αν βρίσκομαι, να είμαι καλά, σωματικά και συναισθηματικά.

Πηγή: Περιοδικό “OK!”, Ένθετο “I LOVE TV”

 

Tags βαρβαρα χριστοφη, γαλατεια, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0822 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5483 s // Total time: 3.6305 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X