5 πράγματα που κάνετε στο γυμναστήριο και ενοχλούν τους γύρω σας


5 πράγματα που κάνετε στο γυμναστήριο και ενοχλούν τους γύρω σας

Διαβάστε αναλυτικά 

Πόσοι από εσάς πάτε στο γυμναστήριο και καθώς τρέχετε στο διάδρομο μιλάτε στο κινητό; Και πόσοι πριν πάτε έχετε βάλει ένα άρωμα τόσο δυνατό που ενώ κάνετε ελλειπτικό μυρίζει όλος ο χώρος; Έχετε σκεφτεί ότι κάποιες συνήθειες που σας φαίνονται φυσιολογικές, μπορεί να ενοχλούν κάποιο άλλον; Παρακάτω θα δείτε μερικά πράγματα που μπορεί να κάνετε όσο βρίσκεστε στο γυμναστήριο και να εκνευρίζουν τους υπόλοιπους.


1.Δεν παίρνετε πετσέτα

Τα μηχανήματα σε ένα γυμναστήριο, αν δεν είναι καθαρά, μπορεί να γίνουν εστία μικροβίων. Και για να διατηρηθεί ένας χώρος καθαρός πρέπει εκτός από τους υπεύθυνους να είμαστε και εμείς προσεκτικοί. Έτσι όταν πηγαίνετε γυμναστήριο πάρτε και μια πετσέτα μαζί σας, ώστε να τη χρησιμοποιείτε στα όργανα, για να τα αφήνετε καθαρά.


2.Δίνετε σε όλους συμβουλές

Ακόμα και έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε, είναι καλύτερα να μην δίνετε συμβουλές στους διπλανούς σας, αλλά για οποιαδήποτε απορία να απευθύνεστε τους γυμναστές. Εάν δεν είστε προπονητές δεν μπορεί να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες όσο αφορά τη φυσική κατάσταση του κάθε ανθρώπου.

3.Φτάνετε αργά στα ομαδικά

Αν τύχει να καθυστερήσετε κάποιες φορές στα ομαδικά προγράμματα, δεν έγινε κάτι φοβερό. Όμως αν το κάνετε κατ εξακολούθηση, τότε μπορεί να ενοχλείτε όσους έχουν ήδη αρχίσει την άσκηση, κυρίως αν κάνουν γιόγκα που χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση. Επίσης, κάνετε κακό και στον εαυτό σας, αφού χάνετε την προθέρμανση και έτσι είναι πιο εύκολο να τραυματιστείτε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

4.Βγάζετε συνέχεια selfies

Μπορεί να είστε στο γυμναστήριο με σκοπό να βγάλετε πολλές selfies, όμως δεν σας φταίνε οι υπόλοιποι που θέλουν να γυμναστούν. Προσπαθήστε όταν θέλετε να βγάλετε μια φωτογραφία, να μην κάθεστε πολλή ώρα στα όργανα ενώ περιμένει κόσμος για να ασκηθεί.

5.Φοράτε έντονο άρωμα

Η διατήρηση της προσωπικής υγιεινής είναι απαραίτητη, ιδίως όταν βρίσκεστε σε έναν κλειστό χώρο όπως το γυμναστήριο. Όμως καλό είναι να αποφεύγετε τα έντονα αρώματα και να βάζετε ένα απαλό αποσμητικό. Πολλοί άνθρωποι είναι ευαίσθητοι στις έντονες μυρωδιές και δεν χρειάζεται να νιώσουν δυσφορία από το άρωμα σας, ενώ προσπαθούν να αναπνεύσουν, ειδικά στο γυμναστήριο.

Tags selfies, γυμναστήριο, πετσετα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9239 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3564 s // Total time: 3.2803 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X