5 τρόποι να συνδυάσεις την μπότα over knee


5 τρόποι να συνδυάσεις την μπότα over knee

Διαβάστε αναλυτικά 

Για ψηλά κορίτσια

Η μπότα πάνω από το γόνατο, ίσως να είναι και το πιο ευκολονόητο παπούτσι για τα ψηλά κορίτσια. Είναι πολύ ελκυστικές στα ψηλά πόδια, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορούν να φορεθούν και από πιο χαμηλά κορίτσια. Τα ψηλά κορίτσια μπορούν να συνδυάσουν την μπότα με ένα φόρεμα πουλόβερ που χτυπά στο μηρό και δίνει μια μικρή αναπνοή δωματίου μεταξύ μπότες και τον ποδόγυρό σας.

Για τα πιο μικροκαμωμένα κορίτσια

Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να φορέσετε πάνω από το γόνατο μπότες, ξανασκεφτείτε το. Ένα λεπτό ζευγάρι τζιν που αναδεικνύει τέλια το σχήμα του ποδιού σας και μια κορυφή που δεν καλύπτει ή αποκρύπτει την μεσαία γραμμή θα ήταν τέλειος συνδυασμός. Απομακρυνθείτε από φαρδιές και μεγάλα μεγέθη toppers που θα κρύψουν τις αναλογίες σας.

Για κορίτσια με καμπύλες

Τα κορίτσια με καμπύλες με αυτές τις μπότες δείχνουν ροκ. Μπορούν να επιλέξουν ένα ζευγάρι που χτυπά ακριβώς πάνω από το γόνατο, και να δημιουργήσουν ένα μακρύ πόδι με ένα ζευγάρι σκούρο τζιν σε παρόμοια απόχρωση. Όσο για την κορυφή, επιμένουμε σε μακρύ πουλόβερ ή μπλούζες που χτυπούν κάτω από το ισχίο και ένα σακάκι στους ώμους για να δώσει μια street-style μορφή.

Για αθλητικούς τύπους

Εάν είστε μέσο ύψος με αθλητικό πλαίσιο, οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονίσουν τη γραμμή στο πόδι. Ψάξτε για καλσόν ή τζιν στο ίδιο σκούρο χρώμα, όπως μπότες σας. Μπορείτε να κρατήστε την κλασική εμφάνιση με ένα σακάκι, κασκόλ και μια ζώνη στη μέση, για να σας βοηθά να δείχνεται ακόμα πιο αδύνατες.

Για το γραφείο

Αν είναι να φορέσετε μπότες πάνω από το γόνατο στο γραφείο να είστε βέβαιος ότι πρέπει το πάνω μέρος των μηρών σας πρέπει να καλύπτεται. Άλλος τρόπος θα ήταν να κρατήσει το πάνω μέρος πιο κλασικό με ένα πουκάμισο και κουμπί προς τα κάτω, ένα σακάκι ή ένα ζιβάγκο. Οι μπότες θα φέρουν style στην προσωπικότητα σας από μόνες τους.

Tags μόδα, Νέα, over the knee, TIPS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8719 s (249 Queries.) // Parse time: 1.0769 s // Total time: 2.9488 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X