Γιώργος Σαμπάνης: Μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Άννα Πρέλεβιτς!


Γιώργος Σαμπάνης: Μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Άννα Πρέλεβιτς!

Ο λόγος που οδήγησε στο οριστικό “αντίο”

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Άννα Πρέλεβιτς υπήρξαν ζευγάρι για 2,5 χρόνια αλλά πριν από λίγες εβδομάδες αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του στο People αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Η Άννα είναι σεμνή, διακριτική και αξιοπρεπής. Περάσαμε πολύ καλά μαζί, αλλά στις αρχές του καλοκαιριού χωρίσαμε για κάποιους σοβαρούς λόγους. Κάναμε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά δεν ευδοκίμησε. Ζήσαμε μαζί δυόμιση χρόνια και είναι από τις πιο όμορφες σχέσεις της ζωής μου. Κρατάω αυτό".

Τι υποστηρίζει όμως για το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης με το μοντέλο; "Νιώθω πολύ καλά και δεν θα έκανα πισωγύρισμα γιατί δεν το θεωρώ σωστό. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και θέλουν ταλέντο. Για να κάνεις μια σχέση πρέπει να ξέρεις ζητάς συγγνώμη, να ξέρεις να μιλάς. Η πορεία των δικών μου σχέσεων, δείχνει πως μάλλον κάνω κάτι λάθος, αλλά πραγματικά κάνω ότι μπορώ. Αν βρεθώ παντρεμένος με παιδιά και η σχέση μου κρατήσει για πάντα, θα σου κοκορεύομαι πως τα κατάφερα".

Πηγή: youweekly.gr

Tags Γιώργος Σαμπάνης, αννα πρελεβιτσ, χωρισμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1214 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7996 s // Total time: 2.9210 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X