6 celebrities που έβαλαν τη σφραγίδα τους στο γυναικείο στιλ


6 celebrities που έβαλαν τη σφραγίδα τους στο γυναικείο στιλ

Διαβάστε αναλυτικά

Ο κόσμος της μόδας πάντα εμπνέονταν και πάντα θα εμπνέεται από τον μαγικό κόσμο των celebrities, με τα είδωλα να αλλάζουν ανάλογα με την εκάστοτε εποχή, πάντα όμως με κοινό παρανομαστή τη μοναδική προσωπικότητα της καθεμίας.

Γιατί οποιοδήποτε κι αν ειναι στιλ μιας γυναίκας, όλα πηγάζουν από τον χαρακτήρα της και αυτό που αποπνέει. Από εκλεπτυσμένες εμφανίσεις μέχρι πιο εκκεντρικές επιλογές απλά για να προκαλέσουν, οι συγκεκριμένες κυρίες κατάφεραν και συνεχίζουν να το κάνουν, να αποτελούν σταθερά σημεία αναφορά, η καθεμία για τους λόγους της.

Audrey Hepburn
Η προσωποποίηση της ομορφιάς και της κομψότητας. Εφαρμοστά παντελόνια, μικρά μαύρα φορέματα και αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια και καπέλα, συνέβαλαν στο να παραμείνει το στιλ της ανεξίτηλο, με την ίδια να αποτελεί σπουδαία αναφορά και ενσάρκωση του «less is more».

Princess Diana
Η αγαπημένη Πριγκίπισσα του λαού, πρόωρα αδικοχαμένη αλλά με επιρροή που δε σβήνει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τα κομψά ταγιέρ, τα εντυπωσιακά της φορέματα και το μοντέρνο (για την εποχή) χτένισμά της, όλα κατάφεραν να αφήσουν σπουδαία παρακαταθήκη. Δεν είναι τυχαίο ότι η Kate Middleton αντλεί την περισσότερη έμπνευση για τις εμφανίσεις της από την Lady D.

Madonna
Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα καλλιτέχνης που να έχει επανεφεύρει την εικόνα της όσες φορές το έχει κάνει η Madonna. Σχεδόν 30 χρόνια καριέρας μας έχουν χαρίσει αμέτρητες στιγμές που άφησαν μεγάλο στιλιστικό αποτύπωμα. Το κωνικό σουτιέν με την υπογραφή του Gaultier ήταν μόνο ένα από αυτά.

Kate Moss
Άφησε πίσω την εικόνα του σεμνού μοντέλου και κατάφερε να χαρακτηρίσει μια ολόκληρη εποχή – τα 90s της ανήκουν δικαιωματικά. Το skinny chic στιλ το οποίο έγινε trademark της μπορεί να δίχασε πολύ, αντιγράφηκε όμως ακόμα περισσότερο. Και το πιο σημαντικό, παραμένει στην πρώτη γραμμή ακόμα και μετά από τόσα σκάνδαλα, με την καριέρα της να μην έχει σύντομη ημερομηνία λήξης.

Beyonce
Απομυθοποίησε τις γυναικείες καμπύλες, εισήγαγε τον όρο “bootylicious” και κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τονώσει τον γυναικείο δυναμισμό μέσα από τα τραγούδια της. Η Queen Bey διαθέτει πια μια επιρροή που ίσως ποτέ δε φανταζόταν, ξέρει όμως να τη διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο.

Cara Delevigne
Το αγοροκόριτσο της μόδας που δεν συμβιβάστηκε με την εικόνα του κλασικού θηλυκού μοντέλου. Από αντρόγυνα looks μέχρι σούπερ αποκαλυπτικά σύνολα, ανήκει δικαίως στους χαμαιλέοντες της μόδας αλλά και στις επαναστάτριες του χώρου που πάνε κόντρα σε οτιδήποτε «comme il faut».

Πηγή: jenny.gr

Tags AUDREY HEPBURN, Cara Delevingne


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1067 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3598 s // Total time: 2.4665 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X