Επιστροφή στα αγαπημένα στέκια της Έγκωμης


Επιστροφή στα αγαπημένα στέκια της Έγκωμης

15 μαγαζιά σε περιμένουν στην καρδιά της σύγχρονης πλευράς της Λευκωσίας

Η Έγκωμη τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μαγαζιά της πρωτεύουσας. Το Time Out περπάτησε στη σύγχρονη πλευρά της πόλης και σου προτείνει αγαπημένα μαγαζιά για έξοδο, φαγητό, ποτό και καφέ.

Το πασίγνωστο Jamie's Italian (22028989), ένα από τα πολλά εστιατόρια του δημοφιλούς Βρετανού σεφ Jamie Oliver, πρωταγωνιστεί στην περιοχή Έγκωμης. Ο χώρος είναι εντυπωσιακός, ένα αμάλγαμα μετροπόλιταν μοντερνισμού και ρετρό που πλασάρει όλες τις γαστρονομικές δημιουργίες του επίδοξου σεφ. Στις αρχές του Οκτώβρη, μάλιστα, λανσάρεται καινούργιο μενού, με μεγαλύτερη ποικιλία σε όλες τις κατηγορίες και νέες προσθήκες στο section των υγιεινών πιάτων. Επίσης, από τα τέλη του Σεπτέμβρη, πλασάρεται το Superlunch. Από ένα ειδικό μενού, που συμπεριλαμβάνει συγκεκριμένα πιάτα, θα μπορείς να απολαύσεις ένα μεσημεριανό, με δύο πιάτα (€13.95) ή τρία (€15.95).

Το Jimmy's Kitchen (22355580) είναι ένα γουστόζικο μαγαζί με ποιοτική μεσογειακή κουζίνα, σπιτικά φαγητά φτιαγμένα με μεράκι, τα πιο αγνά υλικά και τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Μια κλασική κι αγαπημένη συνήθεια είναι το λούνα παρκ Παγωτά Παπαφιλίππου (22351554) στην 28ης Οκτωβρίου το οποίο είναι σήμα κατατεθέν της περιοχής. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, μαγαζιά, στέκια, εγκωμη, Λευκωσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0179 s (233 Queries.) // Parse time: 1.7681 s // Total time: 3.7860 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X