Πώς να σταματήσετε να τρώτε συνέχεια


Πώς να σταματήσετε να τρώτε συνέχεια

Διαβάστε αναλυτικά

Έρχεται το τέλος της ημέρας που θα πάτε στο σπίτι για να ξεκουραστείτε επιτέλους από όλη την κούραση της ημέρας. Εννοείται πως θα ανοίξετε το ψυγείο σας για να πάρετε τυπικά για βραδινό γεύμα το γιαουρτάκι σας. Ενώ κάνετε δίαιτα και προσέχετε στο μυαλό σας δεν σταματά να στριφογυρνάει η τούρτα που έχει μείνει από τα γενέθλια σας, Το φαγητό του μεσημεριανού που έχει μείνει στο ψυγείο. Μπαίνετε στην σκέψη να φάτε λίγο από την τούρτα, στην συνέχεια καταλήγετε να τρώτε όλη την τούρτα που έχει μείνει και νιώθετε και τύψεις. Τώρα σκέφτεστε σίγουρα ότι δεν θα χάσετε ποτέ κιλά. Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα συναισθηματικής υπερφαγίας, όπου η ποσότητα φαγητού που τρώτε έχει να κάνει με τα συναισθήματα σας.

Συναισθήματα άγχους, στρες, λύπης οδηγούν σ’ αυτό. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που το περνούν αυτό, υπάρχουν όμως κάποιες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για να σταματήσετε αυτά τα επεισόδια.

1) Κάντε βόλτα με τα πόδια για 20 λεπτά

2) Φτιάξτε ένα τοστ με αβοκάντο

3) Αφαιρέστε το άγχος που έχετε

4) Πιείτε κάτι με κανέλα

5) Προτού φάτε, σιγουρευτείτε πως στα αλήθεια πεινάτε

Αν προσπαθήσετε να τηρήσετε αυτές τις συμβουλές θα δείτε ότι μπορείτε να ξεφύγετε αυτό το ζόρι με το πολύ φαγητό λόγω συναισθημάτων. Αν συνειδητοποιήσετε τα λάθη που κάνετε θα μπορείτε να ξεπερνάτε τα συναισθηματικά σας προβλήματα χωρίς το φαγητό.

Tags υγεια, ψυχολογια, ΚΑΛΗ ΖΩΗ, υπερφαγεια, αγχος, συμβουλές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7726 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3497 s // Total time: 4.1223 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X