Τι θα έλεγες για 'Γιορτινές Μελισσοδιαδρομές'


Τι θα έλεγες για

Βάλε τα μποτάκια σου και φύγαμε! 

Η Ecophysis διοργανώνει μια βιωματική εκδρομή και μας καλεί να την ακολουθήσουμε στις "Γιορτινές Μελισσοδιαδρομές" αυτό το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν στις 10.00 από τις εγκαταστάσεις της Ecophysis με βιωματική εκδρομή "Γίνε Μελισσοκόμος Για Μια Μέρα". Η εκδρομή περιλαμβάνει:
• Επίσκεψη σε μελισσοκομείο με στην στολή μελισσοκόμου. Θα φορέσει ο καθένας την ολόσωμη προστατευτική στολή μελισσοκομίας και θα ανοίξουμε κυψέλες, θα μάθετε για την ζωή των μελισσών και θα δείτε από κοντά πώς οργανώνονται και ζουν τα κοινωνικά αυτά έντομα
• Υπαίθριο πικ νικ και γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων. Στο ύπαιθρο θα υπάρχει στρωμένο τραπέζι και καρέκλες για ένα χορταστικό πικνικ που περιλαμβάνει φρέσκα τοπικά προϊόντα (αναρή, μέλι, μήλα, πορτοκάλια, χαλούμι, ντομάτες, ελιές μαύρες, ελιές τσακιστές, χωριάτικο ψωμί, ελαιόλαδο) και συνοδεύεται με καφέ κυπριακό, τσάι κυπριακών βοτάνων και δροσερή λεμονάδα, πορτοκαλάδα και κανελάδα/
• Ξενάγηση στο εμφιαλωτήριο μελιού Στο εργαστήριο θα γίνει ξενάγηση για όλη την διαδικασία εξαγωγής και εμφυάλωσης του μελιού και θα γευτείτε τις διάφορες ποιότητες μελιού που έχουμε. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags Γιορτινές Μελισσοδιαδρομές, go out, εκδηλωση, διασκεδαση, μελισσες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9008 s (250 Queries.) // Parse time: 0.5648 s // Total time: 2.4656 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X