Τα Χριστούγεννα θα θέλετε σίγουρα να κάνετε αυτό το μανικιούρ της Gigi Hadid


Τα Χριστούγεννα θα θέλετε σίγουρα να κάνετε αυτό το μανικιούρ της Gigi Hadid

Μας απέδειξε πως η κομψότητα και το nail art μπορούν να συμβαδίσουν

Συνήθως όταν βλέπουμε σχέδια στα νύχια με πρωταγωνιστές κρύσταλλα Swarovski, το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό. Η πρόσφατη εμφάνιση της Gigi Hadid πάντως στα American Music Awards μας απέδειξε πως η κομψότητα και το nail art μπορούν να συμβαδίσουν.

Το μοντέλο, που εκτελούσε χρέη παρουσιάστριας στα βραβεία, εμφανίστηκε στην σκηνή με ένα άκρως εντυπωσιακό –και συνάμα διακριτικό- μανικιούρ σε nude απόχρωση με κολλημένα επάνω στα νύχια πολλά μικρά κρύσταλλα Swarovski. Κι όταν λέμε πολλά, δεν εννοούμε τέσσερα ή πέντε, αλλά… διακόσια.

Παρά τον τεράστιο αριθμό τους πάντως, το αποτέλεσμα ήταν η επιτομή του κομψού glamour και μας έδωσε την τέλεια ιδέα για τα μανικιούρ της εορταστικής σεζόν. Αν θέλετε και εσείς να το αντιγράψετε, να σας πούμε πως η βάση δημιουργήθηκε με το βερνίκι της Maybelline New York Color, Show Nail Lacquer στην απόχρωση Bare Beige και στη συνέχεια η celebrity nail artist Mary Soul κόλλησε ένα ένα όλα τα κρύσταλλα. "Χρησιμοποίησα τα αγαπημένα μου τσιμπιδάκια φρυδιών από την Κορέα και ένα εργαλείο dot, το Crystal Catana Tool που αγόρασα πρόσφατα από το Skyline Beauty", εξήγησε η nail artist αναλύοντας την τεχνική.

Τι λέτε, εσείς θα το δοκιμάσετε;

Πηγή: InStyle.gr

Tags μανικιουρ, πετικιούρ, Ομορφια, beauty, Gigi Hadid, pedicure, manicure


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3465 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4641 s // Total time: 2.8106 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X