Διακοσμήστε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!


Διακοσμήστε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το γιορτινό κλίμα κορυφώνεται παραδοσιακά στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με διακόσμηση από το Serelia. Εκεί μαζεύεται η οικογένεια, οι φίλοι και όλοι οι αγαπημένοι! Αξίζει λοιπόν να του δώσουμε την ανάλογη σημασία και να το κάνουμε όμορφο!

Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, αλλά μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά!

Αρχικά επιλέγουμε τα χρώματα και το ύφος που ταιριάζουν με τον υπόλοιπο μας χώρο. Σκοπός είναι  να έχουμε ένα ομοιόμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Ντύνουμε το τραπέζι μας με ένα όμορφο τραπεζομάντηλο σε απλό μοτίβο και προσθέτουμε runner στη μέση ή κάθετα ή placemats σε αντίθετο χρώμα.

Δένουμε όμορφες κορδέλες στις πετσέτες και προσθέτουμε ένα μικρό στολιδάκι ή γκί. Ή ακόμα χρησιμοποιούμε πινακάκια για να γράψουμε το όνομα των καλεσμένων μας στις θέσεις τους. Αποφεύγουμε τα στολίδια με glitters για να μην λερώσουμε το τραπέζι και τους καλεσμένους μας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε επίπεδα στολίδια, όπως νιφάδες, αστεράκια, κορμούς ως coasters για τα ποτήρια.

Δεν ξεχνάμε ότι πάνω στο τραπέζι πρέπει να τοποθετήσουμε και όλα τα φαγητά. Έτσι, προτείνουμε μια μεγάλη διακόσμηση στο κέντρο του τραπεζιού ή πιο πολλές μικρότερες σε διάφορα σημεία. Δηλαδή, ένα μεγάλο στολισμένο βάζο, ένα δίσκο με κεριά και φυλλώματα, μια τριώροφη πιατέλα διακοσμημένη με μικρά κηροπήγια και άλλα στολίδια ή ένα μεγάλο κηροπήγιο. Αλλιώς, μπορούμε εναλλάξ να τοποθετούμε ψηλόλιγνα διακοσμητικά, κηροπήγια, δεντράκια κτλ σε συνδυασμό με Χριστουγεννιάτικες φιγούρες. Προσοχή όμως, τα πολύ ψηλά διακοσμητικά εμποδίζουν την ορατότητα μεταξύ των ατόμων που κάθονται απέναντι.

Στολίζουμε απλά και διακριτικά τις καρέκλες μας. Πρόκειται για μια πινελιά που κάνει τη καλύτερη πρώτη εντύπωση με το που μπαίνουν οι καλεσμένοι στη τραπεζαρία μας. Αρκεί να δέσουμε μια κορδέλα στη πλάτη της καρέκλας και να δέσουμε ένα απλό στολιδάκι.

Τα πλείστα σπίτια έχουν κάποιο είδος φωτιστικού ή πολυελαίου πάνω από τη τραπεζαρία. Κρεμάμε από το φωτιστικό ένα στεφάνι με διακόσμηση σε κάθετο στιλ. Για πιο μινιμαλ στυλ προτιμούμε απλά διάφανες μπάλες, κορδέλες και μικρά διακοσμητικά.

Κανένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν συμπληρώνεται χωρίς το μπουφέ. Κρατούμε το κεντρικό μέρος για τα φαγητά και στολίζουμε τις δυο άκρες. Χρησιμοποιούμε ψηλές γυάλες και τις γεμίζουμε με μπάλες και λαμπάκια ή με γλυκά που φτιάξαμε εμείς! Τα κεριά και τα κηροπήγια φέρνουν πάντα ζεστασιά στο χώρο έτσι τα προτιμούμε και εδώ.

Tags χριστουγεννα, τραπέζι, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, Διακοσμηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3151 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3940 s // Total time: 2.7091 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X