Πηγή Δεβετζή: Οι άνθρωποι που διέγραψε και οι δύσκολες στιγμές


Πηγή Δεβετζή: Οι άνθρωποι που διέγραψε και οι δύσκολες στιγμές

Η Πηγή Δεβετζή συνάντησε την Τατιάνα Στεφανίδου, καλεσμένη στο πλατό του «Μίλα» το απόγευμα της Πέμπτης, και μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά την απώλεια του πατέρα της, που της κόστισε.

Η Ολυμπιονίκης χαρακτήρισε την περίοδο της ασθένειας του πατέρα της ως την «πιο δύσκολη στιγμή» της ζωής της και εξομολογήθηκε: «Ο πατέρας μου είχε καρκίνο, το οποίο το διαπιστώσαμε μετά από πολύ καιρό, μετά από κάποιες εξετάσεις που έκανε που κράτησαν ενάμιση μήνα. Χρειάστηκε να κάνει κάποιες χημειοθεραπείες. Ήταν πολύ επιθετικός (ο καρκίνος) και σίγουρα ξέραμε πως δεν θα κατέληγε σε καλό. Επειδή, όμως, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, πίστευα πως θα το ξεπερνούσε, για αυτό ήμουν στο πλευρό του. Όπως και η μητέρα μου, αλλά και ο αδελφός μου. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε για να "τρενάρουμε" την αρρώστια».

Η Πηγή Δεβετζή δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονο της για τη συμπεριφορά κάποιων γιατρών του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύτηκε ο πατέρας της: «Εξέλαβα μια συμπεριφορά που δεν περίμενα από κάποιος ανθρώπους, αλλά σε κάποιους άλλους ανθρώπους χρωστάω και ευγνωμοσύνη - για γιατρούς μιλάω - και σε κάποιους, νομίζω, δεν χρωστάω τίποτα. [...] Επειδή η υγεία είναι πολύτιμο πράγμα και νομίζω πως είμαστε όλοι ίσοι, τουλάχιστον δεν ήθελα να με προσέξουν επειδή είμαι η Πηγή Δεβετζή, η Ολυμπιονίκης, αλλά να με προσέξουν σαν έναν απλό άνθρωπο που είχε κάποιον δικό του που υπέφερε. Για αυτό βγήκα και τα είπα όλα αυτά». (Θυμήσου όσα είχε πει στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly για τις δύσκολες αυτές στιγμές της ζωής της)

Ακόμα, η γνωστή αθλήτρια μίλησε για τις επιθέσεις που δέχτηκε μετά τη δημόσια καταγγελία της εναντίον των γιατρών: «Ήταν πολύ βαριά ο πατέρας μου, αλλά το να ζήσει έναν μήνα παραπάνω για μένα ήταν κάτι. Ήμασταν σε μια πτέρυγα που όλοι οι άνθρωποι που ήταν εκεί είχαμε το ίδιο πρόβλημα. Έχω ξαναπεί ότι αισθάνθηκα πως μου φέρθηκαν σαν σκουπίδι και εγώ έτσι το αισθάνθηκα όντως. Επειδή είμαι αθλήτρια, την υγεία τη βάζω πάνω από όλα. Αυτό μετράει στη ζωή μας. Επειδή συνομιλούσα και με άλλους ανθρώπους σε αυτήν την πτέρυγα, κατηγορήθηκα, Τατιάνα. Βγήκαν και είπαν "καλά να πάθει" και κάποια ανάλογα. Αλλά αυτοί που θέλουν να πουν κάτι άσχημο για μένα, προτιμώ να μην είναι ανώνυμα, αλλά επώνυμα».

Παράλληλα, η Πηγή Δεβετζή δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πόσο άλλαξε η προσωπική της ζωή μετά από όλα αυτά που έζησε: «Μετά τον θάνατο του πατέρα μου είδα με άλλα μάτια τη ζωή. Κατάλαβα πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν θέλω να προγραμματίζω πράγματα, ούτε να πω πως θέλω να παντρευτώ ή ότι θέλω να κάνω ένα παιδί. Δεν θέλω να βάζω τέτοιους στόχους, γιατί δεν ξέρουμε τι θα συμβεί και το μόνο που θέλω για τον εαυτό μου είναι να έχω υγεία, να είμαι ευτυχισμένη και να ζω τις στιγμές. Αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει», ενώ στη συνέχεια της συνέντευξης συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να πιέζω πράγματα [...] Νομίζω πως όλα θα πάρουν το χρόνο τους και πως δεν πρέπει να πιέζουμε τις καταστάσεις».

Τέλος, η Πηγή Δεβετζή παραδέχτηκε πως η αφοσίωσή της στην καριέρα της και τον πρωταθλητισμό κόστισε στην προσωπική της ζωή: «Οι περισσότερες γυναίκες καριέρας δεν έχουν καλή προσωπική ζωή. [...] Πολλοί ήθελαν να εκμεταλευτούν το όνομά μου. Και φίλοι και συγγενείς. Αλλά στην Ελλάδα έτσι γίνεται. Σίγουρα κατάλαβα ότι κάποιοι με κάνανε παρέα επειδή ήμουν η "Πηγή Δεβετζή, η Ολυμπιονίκης" και όχι εγώ σαν άνθρωπος. Για αυτό τους έκανα πέρα και κράτησα αυτούς που ήταν δίπλα μου τις δύσκολες στιγμές, τους φίλους κυρίως». Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει σε έντονο ύφος για συγγενείς που δεν της στάθηκαν: «Για μένα δεν υπάρχουν ούτε συγγενείς, γιατί δεν τους διαλέγεις. Ευχαριστώ μόνο τη θεία μου τη Φανή, την αδελφή της μαμάς μου. Με στήριξε και την έχω σαν αδελφή μου και αυτή μας μεγάλωσε».

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη:

Tags πηγη δεβετζη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5755 s (250 Queries.) // Parse time: 0.6405 s // Total time: 3.2160 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X