Τips για το πως να ψωνίζεις την περίοδο των εκπτώσεων


Τips για το πως να ψωνίζεις την περίοδο των εκπτώσεων

Ακολούθησε τη συμβουλή

Ναι, έχουν αρχίσει οι εκπτώσεις και πρέπει να κάνεις τη σωστή προετοιμασία ώστε να ψωνίσεις στη διάρκεια τους όπως τον επαγγελματία και να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που πραγματικά χρειάζεσαι και μπορείς να τα πετύχεις σε πολύ καλύτερες τιμές. Ακολούθησε τις στυλιστικές μας συμβουλές για να μην ξεφύγεις και να αποκτήσεις πραγματικά αυτό που χρειάζεσαι... και καλό shopping!

1η συμβουλή
Aγόρασε την επώνυμη τσάντα που τόσο καιρό ονειρευόσουν. Ναι, καλά διάβασες. Τώρα έχεις την ευκαιρία να την πάρεις με μία έκπτωση της τάξης του 20%-30% και αυτό δεν είναι αμελητέο ποσοστό αν αναλογιστεί πόσο κοστίζει κανονικά. Πιθανότατα αν κάνεις αυτή την αγορά, θα είναι και η μοναδική που θα κάνεις την περίοδο των εκπτώσεων, αλλά δεν πειράζει. 
2η συμβουλή
Βρες το κατάλληλο μαύρο παντελόνι ή το top καμηλό παλτό για το στυλ και τον σωματότυπό σου. Και φυσικά αγόρασε το. Ένα κομμάτι κλασικό που ταιριάζει σε κάθε γκαρνταρόμπα και θα το φοράς σε κάθε ηλικία. Δώσε προσοχή στην ποιότητα και στη γραμμή του. Τα διαχρονικά ρούχα πρέπει πάντα να είναι καλοραμμένα.
3η συμβουλή
Κατάγραψε αναλυτικά όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου πριν βγεις στα μαγαζιά. Ναι, φαίνεται πολύ δελεαστικό το να αποκτήσεις αυτό το κομψό, άσπρο πουκάμισο στην μισή τιμή... αλλά έχεις ήδη άλλα τρία παρόμοια. Δεν πιστεύεις ότι είναι ευκαιρία να αγοράσεις ρούχα που δεν έχεις;
4η συμβουλή
Aγόρασε ακριβά statement κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τα looks σου. Ένα καπέλο fedora, ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια, ένα μεταξωτό φουλάρι. Αξεσουάρ δηλ. που δεν σου είναι απαραίτητα και δεν θα έπαιρνες υπό κανονικές συνθήκες, είναι τώρα ευκαιρία να τα εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου και να κάνεις ένα upgrade σε κάθε σου συμβατική εμφάνιση.
5η συμβουλή
Όρισε από την αρχή το budget που θες να διαθέσεις. Και σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνεις από αυτό. 

Tags μόδα, εκπτώσεις, ψώνια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6444 s (234 Queries.) // Parse time: 1.6403 s // Total time: 4.2846 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X