Coaching και Ηγεσία: πώς μπορείς να γίνεις η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου


Coaching και Ηγεσία: πώς μπορείς να γίνεις η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι πίσω από ένα μεγάλο ηγέτη της εποχής μας κρύβεται ένας coach. 

Ηγετικές φιγούρες στο χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού, των επιχειρήσεων και των επιστημών, όπως ο Steve Jobs, o Bill Gates και Colin Powell ανακοινώνουν ότι ζήτησαν καθοδήγηση από κάποιον Leadership Coach  σε κομβικά σημεία της καριέρας τους – μια απόφαση που όχι μόνο δεν μετάνιωσαν που πήραν, αλλά νιώθουν ιδιαίτερα τυχεροί που συναντήθηκαν οι δρόμοι τους με μέντορες που τους γλίτωσαν από αποτυχίες και που με την καθοδήγησή τους εκτόξευσαν την καριέρα τους αδιάλειπτα μέσα στο χρόνο.

Δεν είναι τυχαίο ότι, σύμφωνα με έρευνες, το συντριπτικό 67% των Διευθύνων Συμβούλων αποτυγχάνουν στους 18 πρώτους μήνες μετά την έναρξη των καθηκόντων τους. Δεν είναι καθόλου τυχαίου ούτε και το ότι εταιρείες κολοσσοί, όπως η Yahoo βλέπουν τις μετοχές τους να κατακρημνίζονται λόγω έλλειψης σωστής ηγεσίας.

Όμως, αλήθεια, τί είναι αυτό που κάνει ένα ηγέτη να ξεχωρίζει; Πώς μπορούμε να αναπτύξουμε τις δεξιότητες που όλοι μας κατέχουμε και να γευτούμε την επιτυχία, την αποδοχή, την απόλυτη εσωτερική πλήρωση, το σεβασμό των άλλων γύρω μας; Αλλά, πάνω από όλα, γιατί το να κατέχεις ηγετικές ικανότητες είναι σημαντικό προσόν ζωής;

Αυτά, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτονται και αναλύονται στο Leadership via Coaching Workshop που θα πραγματοποιηθεί στο Hilton Cyprus, την Κυριακή 5 Μαρτίου. Σε ένα γεμάτο διαδραστικές ασκήσεις και δραστηριότητες σεμινάριο 3 ½ ωρών, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να αναπτύξουν τα ηγετικά τους προσόντα και να αλλάξουν όχι μόνο τη δική τους ζωή προς το καλύτερο, αλλά και τις ζωές των άλλων γύρω τους.

“Είτε είσαι επιχειρηματίας, είτε είσαι μητέρα που μεγαλώνει το παιδί της, είτε είσαι αυτοαπασχολούμενος, είσαι ηγέτης. Δεν έχει να κάνει αυστηρά με το χώρο των επιχειρήσεων. Ηγέτης είναι αυτός που θα καταφέρει σε αυτόν το όμορφο κόσμο που, αυτή τη στιγμή, κυριεύεται από αρνητικότητα, βία και ανθρώπους που νιώθουν μόνοι, αποξενωμένοι και φοβισμένοι, να κάνει τη διαφορά.”, αναφέρει η Τζιλ Δουκα MBA, PCC, κορυφαία Leadership Coach, διευθύντρια σπουδών της Global Academy of Coaching και “guru της επιτυχίας” όπως την έχουν ονομάσει οι Times of India.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και αποτελεί την εισαγωγή στο πρόγραμμα Coaching Certification της Global Academy of Coaching, το μόνο πρόγραμμα στην  Κύπρο διαπιστευμένο από την International Coach Federation. Σκοπός του εξάμηνου Coaching Certification της Global Academy of Coaching, είναι να βοηθήσει ανθρώπους που θέλουν να ξεχωρίσουν με τις ηγετικές τους ικανότητες και να πάνε τη ζωή τους σε άλλο επίπεδο, ξεδιπλώνοντας το πλήρες των δυνατοτήτων τους, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται ώστε να γίνουν εξαιρετικοί coach.

“Μαθαίνοντας πώς να ηγείσαι, μαθαίνεις πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα εφόδια που σου έχουν δοθεί για να επιτύχεις. Αποκτάς πίστη στην εαυτό σου, επικοινωνείς πιο αποτελεσματικά, ακούς και αφουγκράζεσαι καλύτερα, εμπνέεις και εμπνέεσαι, μπορείς να οργανώσεις τη ζωή σου καλύτερα, διαχειρίζεσαι την διαφορετικότητα με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Και τελικά, γίνεσαι ο ηγέτης που θέλεις να ακολουθήσεις!”, μας δηλώνει η κ.Δούκα.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν αλλά θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο https://www.eventbrite.com/e/leadership-via-coaching-workshop-cyprus-tickets-31757597830?platform=hootsuite

Μάθετε περισσότερα για το Coaching Certification της Global Academy of Coaching πρόγραμμα στο www.globalacademyofcoaching.com

Tags jill douka, εαυτος, coaching, ηγεσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0988 s (231 Queries.) // Parse time: 1.5041 s // Total time: 3.6029 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X