Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει (και φέτος) στην Κύπρο!


Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει (και φέτος) στην Κύπρο!

Βραβευμένες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους που θα σε συναρπάσουν!

Πιστό και φέτος στο ραντεβού του με το σινεφίλ κοινό της χώρας μας, το σημαντικότερο φεστιβάλ μικρομηκάδων της Ελλάδας, το 'Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2016', έρχεται και φέτος στην Κύπρο!

Από τις 20 έως τις 22 Φεβρουαρίου, το Φεστιβάλ Δράμας παρουσιάζει σε Λεμεσό, Λάρνακα, Λευκωσία και Πάφο τις βραβευμένες ελληνικές ταινίες από το '39ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας' το οποίο πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σε ένα διήμερο προβολών, το κοινό κάθε πόλης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες ταλαντούχων κινηματογραφιστών οι οποίοι καταπιάνονται με μια ποικιλία θεμάτων που αγγίζουν σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα αλλά και θέματα προσωπικά και υπαρξιακά.

Το 'Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας' αναγνωρίζοντας την ανάγκη για περαιτέρω προβολή των ταινιών μικρού μήκους, έχει καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια, τα ταξίδια των βραβευμένων ταινιών του ετήσιου Φεστιβάλ σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και σε πολλές Ελληνικές πόλεις. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει, festival, φεστιβάλ, κινηματογραφος, διασκεδαση, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3472 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6620 s // Total time: 4.0091 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X