Ο Zac Efron απάντησε στις ερωτήσεις μας ως ο νέος πρεσβευτής του οίκου Hugo!


Ο Zac Efron απάντησε στις ερωτήσεις μας ως ο νέος πρεσβευτής του οίκου Hugo!

Η απόλυτη μορφή αρρενωπότητας

Ο οίκος HUGO παρουσίασε τον νεότερο πρεσβευτή, τον Zac Efron. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ηθοποιό, ο οποίος εμπνέει την επόμενη γενιά  ως μέρος μιας νέα πρωτοποριακής καμπάνιας του καινούργιου αντρικού αρώματος HUGO Man που έχει λανσαριστεί.

Ζωντανεύοντας την αυθεντικότητα και το πάθος της μάρκας HUGO, σε συνδυασμό με  τη δυνατή, τολμηρή φρεσκάδα του HUGO Man, ο Zac θα συμμετέχει σε διαδικτυακή καμπάνια με σκοπό να ενθαρρύνει τις νεότερες γενιές να ακολουθούν τα όνειρα και τα πάθη τους ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Ο συναρπαστικός συνδυασμός ενός κλασικού αλλά και μοντέρνου σταρ, το μοναδικό στυλ του  Zac, η αυτοπεποίθηση, το χάρισμα και το πνεύμα του, τον κάνουν τον τέλειο αντιπρόσωπο για το HUGO Man.

Ο νεαρός ηθοποιός, το απόγευμα της Τετάρτης, 4 Απριλίου κλήθηκε σε μία live σύνδεση μέσω facebook, κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις δημοσιογράφων από την Ευρώπη καθώς επίσης και διαδικτυακών του φίλων, μιλώντας για το ρόλο που έχει ως πρότυπο στη νέα γενιά, για τη συμμετοχή του στην καμπάνια, στις αγαπημένες του στιγμές από τα γυρίσματα για το trailer της εκστρατείας καθώς επίσης και για τον άνθρωπο που αποτελεί το δικό του ιδανικό πρότυπο.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη του Zac Efron:

Tags Zac Efron, hugo, πρεσβευτης, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0058 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0333 s // Total time: 0.0391 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X