Εκπρόσωποι τις κυπριακής showbiz μας αποκαλύπτουν ποιος είναι ο αγαπημένος τους παίκτης στο "Survivor"


Εκπρόσωποι τις κυπριακής showbiz μας αποκαλύπτουν ποιος είναι ο αγαπημένος τους παίκτης στο "Survivor"

Ποιος είναι αυτός που έχει τις περισσότερες ψήφους;

Το παιχνίδι επιβίωσης έχει καθηλώσει για τα καλά τους τηλεθεατές και αυτό φαίνεται τόσο από τα νούμερα τηλεθέασης όσο και από τα post που βλέπουμε καθημερινά στα social media.

Το ilovestyle.com έχει επικοινωνήσει με εκπροσώπους τις κυπριακής showbiz και τους ζητήσαμε να μας αποκαλύψουν τον αγαπημένο τους παίκτη στο παιχνίδι επιβίωσης.

Η Χαριτίνη Ηλιάδου μας είπε πως υποστηρίζει τον Γιώργος Αγγελόπουλος από την ομάδα των "Διασήμων" αλλά και τους Κώστα Αναγνωστόπουλο και Μάριο Πρίαμο από την ομάδα των "Μαχητών".

Ο αγαπημένος παίκτης του Κωνσταντίνου Ιάσωνος είναι ο BO γιατί όπως μας είπε απέδειξε πως δεν ασχολείται με κόντρες και βλέπει την συμμετοχή του στο "Survivor" σαν πενταήμερη εκδρομή…

Ο Ρηγίνος Χριστοφόρου μας είπε ότι αγαπημένη του παίκτρια ήταν η Ειρήνη Κολιδά η οποία μετά το τροχαίο - δυστυχώς - δεν συνέχισε στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Social media", Μάρκος Κωμοδρόμος θέλει νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο αγαπημένος παίκτης της Χριστίνας Δημητρίου, της Τζώρτζιας Παναγής και της Έβελυν Καζαντζόγλου.

Η Άντρη Καραντώνη θέλει τον Κύπριο, Μάριο Πρίαμο νικητή και τέλος, ο Πανίκος Πιλάλης του οποίου το όνομα ακουγόταν έντονα πως θα πήγαινε στο "Survivor" το παρακολουθεί συστηματικά και υποστηρίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

 

Tags survivor, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, Χαριτίνη Ηλιάδου, αντρη καραντωνη, Έβελυν Καζαντζόγλου, τζώρτζια παναγή, Χριστίνα Δημητρίου, Μάρκος Κωμοδρόμος, ΡΗΓΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, κωνσταντινος ιασωνος, Πανίκος Πιλάλης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9815 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5420 s // Total time: 2.5235 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X