Πες μας το άθλημα του συντρόφου σου να σου πούμε πόσο πιστός είναι!


Πες μας το άθλημα του συντρόφου σου να σου πούμε πόσο πιστός είναι!

Μπορεί το hobby του να σε κάνει να ανησυχείς;

Αν έχετε ανησυχήσει ποτέ ότι ο σύντροφός σας ενδεχομένως σας απατά, τότε η έρευνα αυτή σας αφορά και θα πρέπει να αναλογιστείτε σε ποια hobby επιδίδεται!

Η ιστοσελίδα golfsupport, πραγματοποίησε μία έρευνα στην οποία συμμετείχαν 1750 άντρες και διαπίστωσε πως οι άντρες που ασχολούνταν με ομαδικά αθλήματα, όπως το ράγκμπι και το ποδόσφαιρο είναι πιο πιθανό να τα χρησιμοποιήσουν έτσι ώστε να καλύψουν την απιστία τους.

Οι χειρότεροι ένοχοι ήταν οι παίκτες ράγκμπι, με το 21% να παραδέχεται ότι χρησιμοποίησε το εν λόγω hobby για να κρύψουν την απιστία λέγοντας ότι είτε προπονούνται είτε παίζουν έναν αγώνα.

Ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές, με το 19% να παραδέχεται ότι έκανε το ίδιο.

Και το πιο πιστό άθλημα; Αν ο σύντροφός σας ασχολείται με τον στίβο τότε ενδεχομένως να είναι πιο πιστός, καθώς μόλις το 4% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως χρησιμοποιούν το hobby τους για να καλύψουν την απιστία τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η μελέτη δεν αποδεικνύει ότι οι αθλητικοί παίχτες γενικά είναι πιο πιθανό να απιστήσουν ή ότι κάποια αθλήματα οδηγούν σε απιστία περισσότερο από άλλα, απλά ότι οι άνδρες που επιδίδονται σε ορισμένες δραστηριότητες είναι πιο πιθανό να τις χρησιμοποιήσουν για να κρύψουν την απιστία.

Tags αντρες, ΑΘΛΗΜΑΤΑ, απιστία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2067 s (252 Queries.) // Parse time: 0.9403 s // Total time: 3.1471 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X