Σε αυτό το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική πρέπει οπωσδήποτε να πας [εικόνες]


Σε αυτό το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική πρέπει οπωσδήποτε να πας [εικόνες]

Ονομάζονται Eagles Villas και είναι η νέα άφιξη στη Χαλκιδική, δίπλα στο διάσημο πλέον Eagles Palace. Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την πολυτέλεια και την άνεση, αυτό το νέο ξενοδοχείο σου παρέχει την απόλυτη εμπειρία διακοπών.  

Οι Eagles Villas μόλις άνοιξαν τις πόρτες τους και αποτελούν το τέταρτο ξενοδοχείο του Ομίλου TOR Hotel Group. Περιβάλλονται από ένα καταπληκτικό φυσικό τοπίο, σ᾽έναν πανέμοφο λόφο, ακριβώς δίπλα από το ιστορικό ξενοδοχείο Eagles Palace, συνδυάζοντας αξεπέραστο service και εκπληκτικές παροχές.

Σε απόσταση μόλις 4 χλμ, βρίσκεται το γραφικό χωριό της Ουρανούπολης, το τελευταίο σύνορο πριν το Άγιο Όρος. 42 υπερπολυτελείς βίλες, όλες με ιδιωτική πισίνα, η πλειοψηφία τους και με ιδιωτικό κήπο, μαγευτική θέα στο Συγγιτικό κόλπο, πληθώρα γαστρονομικών επιλογών και μ᾽ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων υπόσχονται την απόλυτη, χαλαρωτική εμπειρία διακοπών.

Οι Eagles Villas προσφέρουν άνετη διαμονή και αποτελούν την ιδανική επιλογή τόσο για ζευγάρια όσο και για μεγαλύτερες οικογένειες αφού κυμαίνονται από 65 εως 140 τμ. Είναι όλες εξοπλισμένες με kitchenettes για μεγαλύτερη διευκόλυνση των επισκεπτών και διακοσμημένες με παστέλ χρώματα για την απόλυτη, χαλαρωτική εμπειρία. Οι Eagles Villas προσφέρουν επίσης butler service καθώς και 24ωρο club car service, για μια πιο άνετη μεταφορά σ´όλο το resort.

Στους κοινόχρηστους χώρους, το resort παρέχει εντυπωσιακές εσωτερικές και εξωτερικές, θερμαινόμενες πισίνες καθώς και πισίνα ειδικά διαμορφωμένη για τους μικρούς μας φίλους. Οι Eagles Villas προσφέρουν ένα μοναδικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων από water sports και scuba diving μέχρι μαθήματα μαγειρικής και wine tastings. Το Eagles Spa by Elemis  διαθέτει αναζωγονητικές θεραπείες προσώπου και σώματος καθώς και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο με personal trainer.

Το Eagles Resort διαθέτει ιδιωτική παραλία, με καταγάλανα νερά και  λευκή άμμο, βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία και ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά. Προσφέρει άνετες ξαπλώστρες και beach bar που σερβίρει δροσερά cocktails και σνακ στην άμμο, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού!

Για τους λάτρεις των γαστρονομικών εμπειριών, οι Eagles Villas παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία εστιατορίων με διαφορετικές κουζίνες το καθένα. Στο κεντρικό κτίριο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο cocktail bar & lounge, το οποίο προσφέρει πλούσιο all day menu, ενώ το πρωινό και το βραδινό τους στο εστιατόριο Lofos και τους καλοκαιρινούς μήνες στο εστιατόριο Eleonas, ένα πανέμορφο εστιατόριο, φωλιασμένο σ᾽ένα καταπληκτικό ελαιώνα.

Όλες οι βίλες προσφέρουν al fresco dining facilities, μια μοναδική in- villa εμπειρία κάτω από τ᾽αστέρια που σας θα μείνει αξέχαστη στον καθένα. Όλοι οι επισκέπτες των Eagles Villas, έχουν εύκολη πρόσβαση στα 5 εστιατόρια του Eagles Palace και στα δύο bars, στο Eagles Club και στο Pool bar.

Οι Eagles Villas υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία διακοπών και χαλάρωσης για κάθε επισκέπτη τους. Σαν στο σπίτι σας, μακρία από το σπίτι σας και με butler!

Περισσότερες πληροφορίες στο eaglesvillas.gr

 

Eagles Palace - Eagles Villas from Helix Imageworks on Vimeo.

Tags Eagles Villas, χαλκιδικη, Ελλάδα, Διακοπές, Ξενοδοχείο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2948 s (253 Queries.) // Parse time: 0.4638 s // Total time: 2.7586 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X