Η μοναδική γιορτή του Coaching με πολλές αποκαλύψεις!


Η μοναδική γιορτή του Coaching με πολλές αποκαλύψεις!

Τεράστια επιτυχία είχε η Γιορτή του Coaching στα πλαίσια της Παγκόσμιας εβδομάδας Coaching  από την International Coach Federation που διοργάνωσε η  Global Academy of Coaching.

Πάνω από 100 συμμετέχοντες έδειξαν το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το πώς μπορεί το life Coaching να μας βοηθήσει να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Οι συμμετοχές ήταν από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στο Online Event η κ. Δούκα MBA, PCC παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια, Mentor Coach, διαπιστευμένη από την International Coaching Federation, βραβευμένη Business Mentor από την Ευρωπαική Ένωση και #1 International Bestselling συγγραφέας του βραβευμένου, μοιράστηκε το πώς την έχει βοηθήσει το coaching σε όλους τους τομείς από την καριέρα της έως και την δημιουργία οικογένειας.

Η κυρία Χάρις Αλεξάνδρου,  Chief Accounting Officer - Executive Coach περιέγραψε πώς το coaching την βοήθησε να πάρει την ζωή της στα χέρια της, ενώ ο Στέλιος Σάββας Life Coach περιέγραψε πόσο έχουν αλλάξει η ζωές των πελατών του.

Το λόγο πήρε η κ. Δέσποινα Γραμματικού η οποία εξήγησε πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα στη ζωή της με το coaching, γεμάτα θετικότητα. Τόνισε επίσης, πόσο καλύτερα επικοινωνεί με τους γύρω της, εξαιτίας του coaching.

Στη συνέχεια έγινε ένα live mini coaching session  από τους απόφοιτους coaches της  Global Academy of Coaching, Ελεάνα Αγρότου, Ελεάνα Ντορζή, Στέλιο Σάββα, Χάρις Αλεξάνδρου, Εύα Πάχη, Λήδα Στυλιανού, Ιωάννα Μάτσα, Ρούλα Πατέλια, Γιώτα Δάσσιου, Έλενα Μιχαήλ με όσους είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την κ. Δούκα σε ένα live coaching session με γνωστή παρουσιάστρια η οποία ξεκίνησε το session λέγοντας ότι είναι περίεργη για την διαδικασία, ενώ κατέληξε μετά από 15 λεπτά συνεδρίας να λέει ότι υπάρχουν για όλα λύσεις! 

Τα σχόλια των συμμετεχόντων ήταν γεμάτα ενθουσιασμό και πολλοί εξέφρασαν την επιθυμία να κάνουν coaching ώστε να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.

Η Global Academy of Coaching είναι η μοναδική ακαδημία coaching  στην Ελλάδα και Κύπρο που προσφέρει πρόγραμμα σπουδών διαπιστευμένο από την International Coach Federation , οι σπουδές διεξάγονται στην Αγγλική γλώσσα και το 40% των καθηγητών είναι διαπιστευμένοι από την ICF σε επίπεδο MCC; μια διαπίστευση που κατέχει μόνο το 3% των coaches παγκοσμίως.

Στόχος της Ακαδημίας είναι να δημιουργήσει όχι μόνο εξαίρετους coaches αλλά και πραγματικά χαρισματικούς και επιτυχημένους ηγέτες.

Περισσότερα στο www.globalacademyofcoaching.com

Tags jill douka, coaching


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8634 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4360 s // Total time: 2.2994 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X