imetric: H απόλυτη λύση στη διάγνωση δέρματος από την Thalgo


imetric: H απόλυτη λύση στη διάγνωση δέρματος από την Thalgo

Προσφέρει 10 διαφορετικές μετρήσεις που αφορούν το δέρμα 

Με εμπειρία για πάνω από 50 χρόνια στον τομέα της επαγγελματικής φροντίδας του δέρματος η Thalgo για ακόμη μία φορά καινοτομεί, δίνοντας την απόλυτη λύση στη διάγνωση δέρματος με το imetric.

Η Thalgo παρουσιάζει για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά τη νέα επαναστατική συσκευή διάγνωσης δέρματος. Συνδυάζοντας τελευταίες τεχνολογικές εφαρμογές με την εμπειρία των επαγγελματιών ομορφιάς προσφέρει με ακρίβεια την ανάλυση του δέρματος. Το imetric δίνει 10 διαφορετικές μετρήσεις που αφορούν το δέρμα με αποτέλεσμα η ανάλυση να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του δέρματος. Αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των εκπαιδευμένων αισθητικών με στόχο να προσφέρουν στο κοινό ένα πρόγραμμα ομορφιάς με τα πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Το imetricσχεδιάστηκε για να κάνει τη διαφορά. Έτσι παρακάτω αναφέρονται ονομαστικά οι μετρήσεις που πραγματοποιεί το imetric.
1. Δυσχρωμίες δέρματος - σκούρες κηλίδες
2. Εντοπισμός ερεθισμού
3. Υφή της επιδερμίδας
4. Μέγεθος της διαμέτρου των πόρων
5. Προσδιορισμός τύπου δέρματος
6. Βάθος ρυτίδων
7. Ελαστικότητας του δέρματος
8. Υγρασίας - Ενυδάτωσης δέρματος
9. Φωτεινότητα - Χροιά επιδερμίδας
10. Τοπική - γενικευμένη κυτταρίτιδα σώματος

Η σωστή διάγνωση είναι το βασικότερο βήμα για την περιποίηση δέρματος αφού τα αποτελέσματα αυτά δίνουν την δυνατότητα τόσο στον επαγγελματία όσο και στον καταναλωτή να εστιάσουν σε όσα το δέρμα χρειάζεται. Έτσι με το imetric και τις εξατομικευμένες πλέον θεραπείες και προιόντα Thalgo προλαμβάνεται η πρόωρη γήρανση του δέρματος, διορθώνονται οι ατέλειες του δέρματος και ενισχύεται η υγιής εμφάνιση του δέρματος.

Tags Thalgo, imetric, beauty, Ομορφια, προσωπο, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3877 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3464 s // Total time: 2.7341 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X